HITMA Process

Kontichsesteenweg 54
2630 Aartselaar
+ 32 (0)3 888 40 33
process@hitma.nl
twitter.com/HITMAProcess
www.hitma-process.be
www.linkedin.com/company/hitma-process-b-v-

Hitma Instrumentatie op M+R beurs in Antwerpen

HITMA Process - Hitma Instrumentatie is 29 en 30 maart aanwezig op de M+R beurs in Antwerpen (stand E-113). De M+R is hèt evenement op het gebied van procesinstrumentatie en wordt georganiseerd in het hart van de grootste (petro)chemiecluster van Europa: Antwerpen.


Samenwerking Hitma en BetaTec voor service afsluiters

HITMA Process - Hitma werkt sinds kort samen met het Duitse servicebedrijf BetaTec. Dit familiebedrijf heeft jarenlang ervaring met service aan standaard en hoge druk-afsluiters die worden toegepast in energiecentrales, papierfabrieken, afvalverwerkingsbedrijven en andere stoomtoepassingen, zoals in de (petro)chemie.


MagPLUS: nieuwe magnetische flowmeter van Foxboro

HITMA Process - HITMA Process introduceert nieuwe magnetische flowmeters van Foxboro by Schneider (9500A of 9600A). Deze flowmeters zijn betrouwbaar en eenvoudig en flexibel toe te passen. De MagPLUS Flowmeter is speciaal ontwikkeld en goedgekeurd voor applicaties in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie en voor (afval)water toepassingen.


Gratis productcatalogus 'Foxboro by Schneider Electric' nu beschikbaar

HITMA Process - Bij HITMA Process is nu de gratis productcatalogus van Foxboro by Schneider Electric beschikbaar. Belangstellenden kunnen deze catalogus met een breed pakket aan procesinstrumentatie online aanvragen bij HITMA Process.


VDW

METAV 2018

Van de laatste technologieën in traditionele productietechnieken tot nieuwe oplossingen voor Industrie 4.0 - ze komen allemaal aan bod op de vakbeurs METAV, van 20 tot 24 februari 2018 in Dusseldorf.
Naast het hoofdthema metaalbewerking heeft de beurs speciale zones met aandacht voor kwaliteitscontrole, additive manufacturing, molding en medical.
Meer info en inschrijving: www.metav.com

Start To Make Smarter

Op 7 en 8 februari ontvangt het MTMS Network Event in Kortrijk Xpo een 3000-tal bezoekers uit metaal- en kunststoffentransformatie, subcontractors, OEM’s en machinebouwers om te netwerken met 165 technologie- en componentenleveranciers.
Het event omvat kleine partnerstanden, netwerkrecepties en de Ideas Battle Arena met tal van inspirerende ondernemers. Dit jaar wordt voor de eerste maal ook de POM Late Shift georganiseerd.
Registreer u (en uw collega's)