HITMA Process

Kontichsesteenweg 54
2630 Aartselaar
+ 32 (0)3 888 40 33
process@hitma.nl
twitter.com/HITMAProcess
www.hitma-process.be
www.linkedin.com/company/hitma-process-b-v-

Hitma Instrumentatie op M+R beurs in Antwerpen

HITMA Process - Hitma Instrumentatie is 29 en 30 maart aanwezig op de M+R beurs in Antwerpen (stand E-113). De M+R is hèt evenement op het gebied van procesinstrumentatie en wordt georganiseerd in het hart van de grootste (petro)chemiecluster van Europa: Antwerpen.


Samenwerking Hitma en BetaTec voor service afsluiters

HITMA Process - Hitma werkt sinds kort samen met het Duitse servicebedrijf BetaTec. Dit familiebedrijf heeft jarenlang ervaring met service aan standaard en hoge druk-afsluiters die worden toegepast in energiecentrales, papierfabrieken, afvalverwerkingsbedrijven en andere stoomtoepassingen, zoals in de (petro)chemie.


MagPLUS: nieuwe magnetische flowmeter van Foxboro

HITMA Process - HITMA Process introduceert nieuwe magnetische flowmeters van Foxboro by Schneider (9500A of 9600A). Deze flowmeters zijn betrouwbaar en eenvoudig en flexibel toe te passen. De MagPLUS Flowmeter is speciaal ontwikkeld en goedgekeurd voor applicaties in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie en voor (afval)water toepassingen.


Gratis productcatalogus 'Foxboro by Schneider Electric' nu beschikbaar

HITMA Process - Bij HITMA Process is nu de gratis productcatalogus van Foxboro by Schneider Electric beschikbaar. Belangstellenden kunnen deze catalogus met een breed pakket aan procesinstrumentatie online aanvragen bij HITMA Process.


Hannover Messe 2018

www.hannovermesse.de

Aanpasbare massaproductiecellen

Omron laat op Hannover Messe zien hoe de toekomst van productieprocessen innovatiever kan worden gemaakt en ondersteunt daarmee het thema Connect & Collaborate. Bezoekers van de Omron-stand (hal 9, F24) kunnen ervaren hoe de Omron-technologie flexibele robotcellen, acquisitie van gegevens, gegevensintelligentie en AI ondersteunt om veelzijdige aanpasbare massaproductiecellen mogelijk te maken, voor een verschuiving van 'geproduceerd voor de verkoop' naar 'geproduceerd voor mij'.

Agenda

Hannover Messe, 23-27/4/18
Advanced Engineering 2018, Flanders Expo Gent, 16-17/5/18
Achema, Frankfurt am Main, 11-15/6/18
Sensor+Test, Nürnberg, 26-28/6/18
Meer


Productivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen