Niko

Niko ontwerpt elektr(on)ische oplossingen die gebouwen beter laten werken voor iedereen die erin leeft en werkt. Door minder energie te verbruiken, lichtcomfort en veiligheid te verhogen en door alle toepassingen naadloos te laten samenwerken. Gebouwen met Niko zijn efficiŽnter, laten zich controleren vanop afstand en interageren binnen grotere ecosystemen. Niko is een Belgisch familiebedrijf uit Sint-Niklaas met 600 werknemers en 11 Europese vestigingen.

www.facebook.com/niko.eu
www.linkedin.com/company/niko
www.niko.eu

Niko reduceert restafval met ruim 40% op 10 jaar tijd

Niko - Niko, Belgisch marktleider in de productie van elektrisch installatiemateriaal en huisautomatisering, heeft opnieuw het Milieucharter van Voka Oost-Vlaanderen ontvangen. Dankzij een doorgedreven duurzaamheidsbeleid kon het familiebedrijf uit Sint-Niklaas onder andere zijn energie- en waterverbruik en zijn restafval aanzienlijk reduceren.


Niko bekroond met ĎFactory of the Futureí award

Niko - Niko mag zich voortaan ĎFactory of the Futureí noemen. De Belgische marktleider in schakelmateriaal, stopcontacten en huisautomatisering ontving deze onderscheiding, die wordt uitgereikt door Agoria, vanwege haar toekomstgerichte inspanningen. Investeringen in de digitalisering van haar fabriek, technologisch hoogstaande machines en nieuwe technologieŽn moeten het familiebedrijf uit Sint-Niklaas klaarstomen voor de toekomst.


Productivity.be Update Alerts

Wenst u regelmatig update alerts te ontvangen over nieuwe artikels en productoverzichten?


Productivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen