Hexagon Metrology BV

van Elderenlaan 1
5581 WJ Waalre
Nederland
+31 (0)40 22 22 210
contact.nl.mi@hexagon.com
www.hexagonMI.com

3D krijgt een groot bereik met de eerste lasertracker met scanfunctie

Hexagon Metrology BV - Met de Leica Absolute Tracker ATS600 introduceert Hexagon een nieuw concept in lasertrackers van metrologieklasse, met 3D-scannen zonder richtmerk, direct vanaf de lasertracker. De ATS600 kan een oppervlak scannen met metrologische nauwkeurigheid tot een afstand van 60 meter zonder noodzaak voor richtmerken, sprays, prisma's of tasters.


Hexagon Manufacturing Intelligence introduceert nieuwe optische scanner

Hexagon Metrology BV - Hexagon Manufacturing Intelligence heeft vandaag de BLAZE 600M onthuld, de nieuwste aanwinst in het assortiment contactloze optische meetapparatuur. De BLAZE 600M is gebaseerd op Hexagons bewezen witlicht scantechnologie en is aangevuld met nieuwe technologie en functies. Het systeem biedt een veelzijdig handmatig bediend platform voor snelle 3D-data-acquisitie en levert inzichtelijke data wanneer u die nodig heeft.


Hexagon Manufacturing Intelligence voert upgrade scansensoren door

Hexagon Metrology BV - Hexagon Manufacturing Intelligence heeft nieuwe versies uitgebracht van haar HP-S-X1 serie compacte tasters voor tactiel scannen. Naast een nieuw lagersysteem voor een betere reproduceerbaarheid kunnen de HP-S-X1 tasters nu worden uitgerust met langere horizontale styli zonder verwisseling van modules, waardoor de flexibiliteit wordt vergroot.


Hexagon bemachtigt AICON 3D Systems, een toonaangevende leverancier van optische 3D-metrologie

Hexagon Metrology BV - Hexagon AB, een toonaangevende, wereldwijd opererende leverancier van informatietechnologieŽn die de productiviteit en kwaliteit verhogen van geospatiale en industriŽle bedrijven, heeft vandaag de overname bekendgemaakt van AICON 3D Systems, een toonaangevende leverancier van optische en draagbare, contactloze 3D-meetsystemen voor industriŽle productietoepassingen.Productivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen