SMC Belgium

SMC maakt al 56 jaar pneumatische producten en heeft nu een team van 1.600 R&D-technici. Het bedrijf is wereldwijd erkend als toonaangevende expert op het gebied van pneumatiek. SMC biedt meer dan 11.000 basisproducten aan in meer dan 620.000 variaties en heeft een uiteenlopende klantenbasis in alle takken van de automatiseringsindustrie.

Ternesselei 232
2160 Wommelgem
www.smc.be

Eenheid voor veelzijdige digitale drukschakelaars van SMC

SMC Belgium - De lichte en compacte serie drukschakelaars van SMC (ZSE20 / ISE20) is uitgebreid met nieuwe modellen. De complete lijn heeft een uniform ontwerp, zodat machineoperators alle drukschakelaars eenvoudig kunnen instellen en aflezen. Het efficiŽnte gebruik zorgt voor tijdwinst.


SMC introduceert schuine zitting ventiel met lange levensduur

SMC Belgium - De VXB-serie is toepasbaar voor systemen met lucht, stoom en verwarmd water. SMC reageert hiermee op de marktvraag naar kleppen die lang meegaan, weinig lekken en compact kunnen worden ingebouwd.


SMC introduceert eenvoudige energiebesparende Thermo Chiller

SMC Belgium - De HRSE-serie komt tegemoet aan de marktvraag naar een energie-efficiŽnte en bedieningsvriendelijke Thermo Chiller met gemiddelde koelcapaciteit.


SMC International Training wint IDA 2015 onderscheiding

SMC Belgium - SMC International Training heeft tijdens de Worlddidac India 2015 een onderscheiding ontvangen voor haar Energy Saving Trainer ENS-200. Het trainingssysteem werd geprezen met de titel Ďinventief onderwijsproductí.


SMC scoort een hattrick met de energiebesparende drievoudige omvormer in zijn nieuwe thermo chiller

SMC Belgium - SMC voldoet aan de marktvraag met zijn nieuwe thermokoeler in de HRSH-serie. Deze beschikt over een drievoudige omvormer die energie-, plaats- en gewichtsbesparingen garandeert. De drievoudige omvormer regelt de compressormotor, ventilator en pomp en verbruikt tot 53% minder energie dan een zonder-omvormer.


Productivity.be Update Alerts

Wenst u regelmatig update alerts te ontvangen over nieuwe artikels en productoverzichten?


Productivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen