Motrac Handling & Cleaning

Noorderlaan 612
2030 Antwerpen
+32 3 360 11 11
www.motrac.be

Linde Roadster nu ook beschikbaar met brandstofcelaandrijving

Motrac Handling & Cleaning - Het blijft een van de belangrijkste vragen in de wereld van de goederenverwerking: welk type truckaandrijving past het beste bij mijn specifieke toepassing? Het antwoord op deze vraag hangt steeds af van de omstandigheden ter plekke, maar alsmaar vaker wordt gekozen voor de duurzame brandstofceltechnologie.


Inventarisatiedrone ‘Flybox’ stijgt op

Motrac Handling & Cleaning - Op de LogiMAT vakbeurs stelde Linde Material Handling met gepaste trots de ‘Flybox’ drone voor, die de inventarisatie van voorraadgoederen in de toekomst een stuk eenvoudiger zal maken. Door de drone aan een geautomatiseerde stapelaar te koppelen, wordt niet alleen een continue stroomvoorziening gegarandeerd. Het wordt hierdoor ook te allen tijde mogelijk om na te gaan waar de drone zich precies bevindt.


Christophe Lautray aan het hoofd van FEM

Motrac Handling & Cleaning - De Europese Materials Handling Federation (FEM) heeft Christophe Lautray (54), Chief Sales Officer van Linde Material Handling, als haar nieuwe voorzitter verkozen ter gelegenheid van het tweejaarlijkse Congres op 6-7 oktober in Bordeaux/Frankrijk.


Intralogistiek richt zich op de automatisering

Motrac Handling & Cleaning - Met een toenemende vraag naar zelfrijdende en automatisch heffende industriële trucks ligt een paradigmawijziging in het verschiet: de grenzen tussen handmatige en volledig automatische bediening worden steeds vager. Op het klantenevenement World of Material Handling (WoMH) heeft Linde Material Handling nieuwe concepten en producten op het gebied van geautomatiseerde intralogistiek voorgesteld.


Jimmy Vleminx van Madrico kroont zich tot beste heftruckchauffeur van België

Motrac Handling & Cleaning - Afgelopen weekend, op zaterdag 4 juni 2016, organiseerde Motrac Handling & Cleaning voor de zesde maal de Belgian LindeCup, het jaarlijkse toernooi waarbij de winnaar aan de haal gaat met de titel van ‘Beste heftruckchauffeur van België’.


Gezocht: de beste heftruckchauffeur van België

Motrac Handling & Cleaning - Motrac Handling & Cleaning brengt ook in 2016 de volledige heftruckgemeenschap samen in haar hallen op de Noorderlaan 612 te Antwerpen, en dit tijdens de Belgian LindeCup. De deelnemers krijgen er de kans om hun rijvaardigheid en precisie met heftrucks, alsook hun vakkennis te demonstreren via verschillende proeven. Dat doen ze uiteraard met de vele heftruck-en reachtruckmodellen van Linde Material Handling.


Productivity.be Update Alerts

Wenst u regelmatig update alerts te ontvangen over nieuwe artikels en productoverzichten?

Agenda

Materials+Eurofinish, Brabanthal Leuven, 15-16/5/19
Advanced Engineering, Flanders Expo Gent, 22-23/5/19
Vision, Robotics & Motion, Koningshof Veldhoven, 12-13/6/19
Virtual (R)evolution, De Run 1115, Veldhoven, 18/6/19
Meer


Productivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen