Cegeka

Cegeka is een onafhankelijke ICTĖdienstverlener die klanten in heel Europa helpt met hun digitale transformatie, agile ontwikkeling, trusted cloudoplossingen en 24/7 managed services. Cegeka heeft vestigingen in BelgiŽ, Duitsland, Frankrijk, ItaliŽ Nederland, Luxemburg, Oostenrijk, Polen, RoemeniŽ, Slowakije en TsjechiŽ. Cegeka heeft 3.500 medewerkers. In 2014 realiseerde Cegeka Groep een omzet van 280 miljoen euro, een groei van 17% ten opzichte van 2013. Voor 2015 verwacht Cegeka een omzet van ongeveer 375 miljoen euro.

www.cegeka.be

Cegeka en OutSystems slaan handen in elkaar voor agile applicatieontwikkeling

Cegeka - Cegeka, de toonaangevende Europese technologische dienstverlener, maakt vandaag bekend dat het een strategische overeenkomst heeft gesloten met OutSystems, de Nederlandse leverancier van hťt Low-Code-platform voor applicatieontwikkeling. Cegeka gaat het Low-Code platform van OutSystems inzetten bij klanten om projecten voor applicatieontwikkeling te versnellen.


Cegeka haalt public cloud van Microsoft naar eigen datacenters

Cegeka - Cegeka heeft technologie in huis gehaald om eenvoudiger de brug te slaan naar Microsoft Azure, de public cloud van de softwaregigant. Zo kan het bijvoorbeeld eenvoudig kerntoepassingen van klanten in de eigen datacenters laten draaien en koppelen met hun minder kritische of tijdelijke systemen in de public cloud van Microsoft, of hun kerngegevens repliceren in de public cloud voor een optimale bedrijfszekerheid.Productivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen