BLM GROUP

BLM GROUP is een wereldwijde partner voor de buisbewerkings-industrie met een wereldwijde aanwezigheid en duizenden succesvolle installaties in een breed scala van industrieŽn.

BLM SPA, gevestigd in Cantý (COMO), is gespecialiseerd in de productie van CNC-buisbuigmachines, eindvorm-, en draadbuigmachines en gerelateerde automatiseringsapparatuur.

ADIGE SPA gevestigd in Levico Terme (TRENTE), produceert buislasersnijsystemen en machines voor het zagen van buizen, staven en secties. Het assortiment wordt uitgebreid met staalborstels, meetsystemen, wasinstallaties en collectoren.

ADIGE-SYS SPA, eveneens gevestigd in Levico Terme (TRENTE), is gespecialiseerd in de productie van "hybride" lasersnijsystemen voor het snijden van zowel buizen als plaatmateriaal, aangevuld met een assortiment lasersnijmachines voor grote afmetingen en gerelateerde onderdelenverwerking.

twitter.com/blmgroup
www.blmgroup.com
www.facebook.com/BLMGROUP
www.inspiredfortube.com
www.linkedin.com/company/blmgroup
www.youtube.com/BLMGROUPchannel

Innovatieve oplossingen voor het bewerken van buizen en platen

BLM GROUP - Op de EuroBLECH 2018 zal BLM GROUP een selectie van haar meest geavanceerde buis- en plaatbewerkingssystemen presenteren. Daarbij ligt de nadruk op de speciale, zelfontwikkelde software, waarbij de machines productiegegevens met elkaar uitwisselen, waardoor de processen optimaal op elkaar zijn afgestemd.


Productivity.be Update Alerts

Wenst u regelmatig update alerts te ontvangen over nieuwe artikels en productoverzichten?

Agenda

Materials+Eurofinish, Brabanthal Leuven, 15-16/5/19
Advanced Engineering, Flanders Expo Gent, 22-23/5/19
Vision, Robotics & Motion, Koningshof Veldhoven, 12-13/6/19
Virtual (R)evolution, De Run 1115, Veldhoven, 18/6/19
Meer


Productivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen