ABB

Hoge Wei 27
1930 Zaventem
Belgium
0032 2 718 64 35
info@be.abb.com
www.abb.be

Plug & Produce in de procesindustrie

Productivity.be - Met de toenemende druk om nieuwe producten snel op de markt te brengen en de vaststelling dat producten steeds kortere life cycles hebben, kijkt de industrie steeds meer naar Plug & Produce concepten om de flexibiliteit van installaties te vergroten. NAMUR, ZVEI en ProcessNet willen deze principes via standaardisering en certificatie ingang laten vinden.


AI herkent producten in installaties

Productivity.be - Voor servicetechniekers in het veld is het belangrijk om toegang te hebben tot documentatie over de producten waaraan ze moeten werken. Eerste uitdaging daarbij is uiteraard van precies te bepalen over welk product en welke variant het gaat. Salesforce kondigt aan dat ABB gebruik gaat maken van de AI tool Einstein Vision om dit te realiseren.


ABB rondt overname van Intrion af

Productivity.be - ABB heeft de overname van Intrion afgerond. Dat hebben beide bedrijven aangekondigd in een persbericht. Het Belgische bedrijf wordt onderdeel van de Robotics and Motion divisie van ABB en moet de positie van ABB in logistieke automatisering versterken. Een overnameprijs werd niet bekendgemaakt.


Vision-guided robot technologie

ABB - Realiseer met vision-guided robot technologie van ABB een meer betrouwbare camera oplossing voor uw robottoepassing en dat met een 25% kortere insteltijd. Het is een krachtige intelligente camera die de vision guided robot applicaties sneller en eenvoudiger in bediening maakt.Productivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen