Vanas Engineering NV

Dankzij een compleet productengamma voor magazijn- en werkplaatsinrichting in combinatie met logistieke software kan Vanas Engingeering u de gepaste oplossing bieden voor elke toepassing.

Vanas Engineering is zich reeds jaren bewust van het belang om software en opslagsystemen op elkaar af te stemmen. Software divisie Vanasoft heeft sinds 1989 een ruime ervaring en knowhow opgebouwd met gestandaardiseerde en gepersonaliseerde softwaretoepassingen voor magazijnbeheer. Dit zowel in de medische, logistieke als automotive sector.

Vanas Engineering is specialist in:

- Traditionele opslagsystemen

- Uittrekbare opslagsystemen

- Werkplaatsinrichting

- Gecontroleerde opslagsystemen

- Semiautomatische magazijnen

- Vending machines

- Logistieke software en maatwerk ontwikkeld door Vanasoft

- Milieu en Veiligheid (VLAREM)

Zwaluwbeekstraat 3
9120 Melsele
BelgiŽ
+32 (0)3 568 33 00
engineering@vanas.eu
www.vanasengineering.eu

Verhoogde efficiŽntie dankzij gedecentraliseerde vending machines

Vanas Engineering NV - Vending systemen of distributieautomaten raken steeds meer ingeburgerd. Snoepautomaten, cola-automaten of broodautomaten staan overal in het straatbeeld. In industriŽle omgevingen is dit systeem in volle opgang. Deze robuuste automaten, voorzien van een complete software, worden meer en meer ingezet voor onbemande maar toch gecontroleerde uitgifte van producten.


Meer ergonomie dankzij zwaarlast uitrolstellingen

Vanas Engineering NV - Voor de opslag van zware pakken staafmateriaal (staal, inox,Ö) koos Sobinco voor zwaarlast uitrolstellingen van de Nederlandse fabrikant Thiel Systems. Vanas Engineering is officieel full-service verdeler voor de Belgische markt en doet, naast de montage in eigen beheer, ook de ondersteuning na verkoop. Dankzij deze oplossing bespaart Sobinco heel wat plaats ťn tijd en is de ergonomie aanzienlijk verhoogd.Productivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen