IXON

IXON is de veiligste en meest gebruiksvriendelijke industriŽle IoT oplossing voor machinebouwers. We helpen graag de wereld een productievere plaats te maken met een toekomstbestendige alles-in-ťťn-oplossing. De robuuste en compacte IXrouter is naadloos geÔntegreerd met het krachtige IXON Cloud platform. Maak je bedrijf toekomstbestendig door nieuwe bedrijfsmodellen te ontwikkelen, zoals pay-per-use en Service Level Agreements. Lever service op afstand, monitor je machine, stel waarschuwingen in en maak hoogwaardige datarapporten. Het is allemaal binnen handbereik in een eigen klantenportaal.

www.ixon.cloud

Indumation highlights en nieuwigheden

Productivity.be - De vakbeurs Indumation is in BelgiŽ uitgegroeid tot een referentie in de wereld van automatisering en digitalisering. Een evenement ook dat door heel wat bedrijven aangegrepen wordt om nieuwigheden en highlights aan het publiek te tonen. Productivity.be maakt een overzicht van wat u begin februari op Indumation kan ontdekken. (updated)


Best practices voor informatiebeveiligingssysteem

IXON - IXON, de nummer 1 IIoT-platform provider, is blij om aan te mogen kondigen dat zij nu ISO 27001 gecertificeerd is, de internationale norm die best practices bevat voor een informatiebeveiligingssysteem. Deze certificering valideert IXONís continue inzet om het IXON Cloud platform en aanverwante producten en diensten te beveiligen door zich strikt te houden aan de best practices in informatiebeveiliging.


Productivity.be Update Alerts

Wenst u regelmatig update alerts te ontvangen over nieuwe artikels en productoverzichten?


Productivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen