Dematic

De Dematic Group is een toonaangevende leverancier van automatiseringstechnologie, software en diensten voor de optimalisatie van de supply chain. Dematic heeft meer dan 6.000 professionals in dienst in ontwikkelingscentra en productiesites over de hele wereld. Dematic heeft meer dan 6.000 geÔntegreerde systemen geÔnstalleerd bij kleine, middelgrote en grote bedrijven in verschillende industriŽle sectoren.

Dematic, met hoofdzetel in het Amerikaanse Atlanta, Georgia, behoort tot de KION Group - een wereldleider in vorkheftruck- en magazijntechnologie en daarmee gerelateerde dienstverlening voor supply chain. Met haar logistieke oplossingen optimaliseert de KION Group in meer dan 100 landen de stroom van materialen en informatie in fabrieken, magazijnen en distributiecentra. De groep is de grootste fabrikant van transportwagens in Europa en de wereldwijde nummer twee. Dematic is een van de belangrijkste leveranciers van automatiseringstechnologie.

www.dematic.com

Pionier op het gebied van intralogistiek viert zijn 200-ste verjaardag

Dematic - Dematic staat voor een buitengewoon jaar: in 2019 viert het internationale bedrijf zijn 200-jarig jubileum. Friedrich Wilhelm Harkort richtte in 1819 met de Mechanischer Werkstštten Harkort & Co. in Wetter an der Ruhr de voorloper op van de intralogistieke automatiseringsspecialist. Sindsdien is de ontwikkeling van het bedrijf nauw verbonden met de industriŽle revolutie.


Nieuw automatisch hoogbouwmagazijn bij diepvriesspecialist Agristo

Dematic - Agristo gaat voor de vierde keer op rij in zee met Dematic. Het nieuwe order van de producent van voorgebakken en diepgevroren aardappelproducten gaat om een aanzienlijke uitbreiding van de site in Wielsbeke. Naast het reeds bestaande volautomatisch hoogbouw-diepvriesmagazijn komt een nieuw hoogbouwmagazijn, uitgerust met een modern transportsysteem en acht kraangangen.


Dematic kondigt integratieplan aan voor Egemin Automation

Dematic - Na de overname door de KION Group heeft Dematic, een wereldleider voor geÔntegreerde automatiseringstechnologie voor de optimalisering van de supply chain, vandaag zijn plannen aangekondigd voor de integratie van Egemin Automation in zijn organisatie. De integratie zal voltooid worden tegen eind 2017 en zal resulteren in de grootste aanbieder van automatisch geleide voertuigen (AGV).


Productivity.be Update Alerts

Wenst u regelmatig update alerts te ontvangen over nieuwe artikels en productoverzichten?

Agenda

Materials+Eurofinish, Brabanthal Leuven, 15-16/5/19
Advanced Engineering, Flanders Expo Gent, 22-23/5/19
Vision, Robotics & Motion, Koningshof Veldhoven, 12-13/6/19
Virtual (R)evolution, De Run 1115, Veldhoven, 18/6/19
Meer


Productivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen