Valk Welding

Drie decennia legt Valk Welding zich toe op industriŽle automatisering, met het accent op lasrobotisering. De ervaring die Valk Welding heeft opgedaan met lasrobotprojecten wordt steeds vaker buiten dit toepassingsgebied ingezet.

Trendsettend in robotisering

Valk Welding behoort tot de marktleiders op het gebied van robot- en lastechniek in Europa. De gerealiseerde projecten lopen uiteen van "eenvoudige" robotsystemen tot en met complexe installaties met meerdere robots, offline programmering, custom made software, de benodigde opties en beveilingscomponenten.

Staalindustrieweg 15 PB60
NL-2950 AB Alblasserdam
Nederland
+31 (0)78 69 170 11
info@valkwelding.com
www.valkwelding.com

Premium lasrobotoplossingen bij Valk Welding op Machineering 2019

Valk Welding - Lasrobotintegrator Valk Welding zal op de beurs Machineering 2019 in Brussel haar oplossingen tonen die een continu en kwalitatief hoogwaardig lasproces mogelijk maken. De nadruk ligt op een flexibele inzet bij kleine series en grote variaties, programmering en lasnaadvolgen. Om een hoge output, hoge inschakelduur en hoge laskwaliteit mogelijk te maken, heeft Valk Welding zelf een aantal unieke hardware- en softwaretools ontwikkeld.


3D printer op de werf

Productivity.be - Autodesk heeft op zijn jaarlijks University event in Las Vegas een container getoond met 3D printer die op bouwwerven gebruikt kan worden om constructiematerialen in metaal op maat te maken. De printer maakt gebruik van twee lasrobots van Panasonic. Voor de realisatie werd een beroep gedaan op Valk Welding.


Productivity.be Update Alerts

Wenst u regelmatig update alerts te ontvangen over nieuwe artikels en productoverzichten?

Agenda

Materials+Eurofinish, Brabanthal Leuven, 15-16/5/19
Advanced Engineering, Flanders Expo Gent, 22-23/5/19
Vision, Robotics & Motion, Koningshof Veldhoven, 12-13/6/19
Virtual (R)evolution, De Run 1115, Veldhoven, 18/6/19
Meer


Productivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen