Endress+Hauser

Rue Carlistraat 13
B-1140 Bruxelles
+32 2 248 06 00
info@be.endress.com
twitter.com/Endress_Hauser
www.be.endress.com
www.youtube.com/user/EndressHauserAG

Voel steeds de polsslag van uw instrumenten

Endress+Hauser - De polsslag van een patiŽnt voelen Ė in eerste hulp bij ongevallen is het ťťn van de eerste taken om na te gaan hoe hij of zij er aan toe is. Stel je voor dat het nemen van de polsslag meteen een volledige scan van de gezondheidstoestand zou opleveren. Dat is wat de Heartbeat Technology doet voor meetinstrumenten.


Verhuizing naar innovatief state-of-the-art kantoorgebouw

Endress+Hauser - Endress+Hauser BeLux is verhuisd naar een nieuw kantorencomplex dat tegemoet komt aan drie doelstellingen: een innovatief kantorencomplex om de sterk groeiende onderneming te kunnen huisvesten, waarbij er niet alleen een stimulerende omgeving wordt gecreŽerd voor de medewerkers maar evenzeer voor de klanten en partners van Endress+Hauser.


5 Roadshows voor procesindustrie professionals

Endress+Hauser - Op 14 september geeft Endress+Hauser het startschot voor zijn najaarse reeks van roadshows voor processindustrie professionals. Dit jaar zijn deze reeks van 5 roadshows toegespitst op kennis en knowhow over techniek en technologie die typisch toegepast worden in de procesindustrie.


Wereldleider in vloeistofanalyse

Endress+Hauser - Het Amerikaanse adviesbureau Frost & Sullivan heeft na een uitgebreide markt- en concurrentieonderzoek geconcludeerd dat Endress+Hauser haar klanten beter ondersteunt dan elke andere leverancier op het gebied van vloeistofanalyse. De wereldwijde Company of the Year Award voor analyse-instrumentatie is gebaseerd op een onafhankelijke studie.


Agenda

Advanced Engineering 2018, Flanders Expo Gent, 16-17/5/18
Achema, Frankfurt am Main, 11-15/6/18
Sensor+Test, NŁrnberg, 26-28/6/18
Meer

De toekomst van industriŽle meetapparatuur

Ter gelegenheid van de opening van haar gloednieuwe bedrijfsgebouw organiseert Endress+Hauser drie events met als centrale thema ďDe Toekomst van industriŽle meetapparatuurĒ.
Live-demoís en augmented reality
Keynote sprekers van TNAV, Process Automation Solutions, Ordina en Flandersí Food
Walking dinner, rondleiding en casino games.
Meer info en gratis inschrijving voor de events op 29 mei (nl), 19 juni (nl) of 21 juni (fr).


Productivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen