Innovatief opslagsysteem voor kleinere goederen

Storeganizer is een innovatief opslagsysteem dat ervoor zorgt dat men in opslagplaatsen kleinere goederen efficiŽnt kan opslaan in hangende, makkelijk te bereiken locaties vervaardigd uit flexibel en duurzaam industrieel textiel. Het systeem is universeel en past in elk bestaand palletrek. Het optimaliseert het plaatsgebruik in de opslagplaats (meer unieke locaties per m≤/m≥) en is dus de kost effectieve opslagoplossing voor kleinere goederen.

Storeganizer is een innovatief, hoog densiteit opslagsysteem dat ervoor zorgt dat exploitanten van opslagplaatsen kleinere goederen efficiŽnt kunnen opslaan in hangende, makkelijk te bereiken locaties vervaardigd uit flexibel en duurzaam industrieel textiel. Het Storeganizer systeem is universeel en past in elk bestaand palletrek. Het optimaliseert het plaatsgebruik in de opslagplaats (meer unieke locaties per m≤/m≥) en is dus de kost effectieve opslagoplossing voor kleinere goederen.

De integratie van Storeganizer zorgt daar bovenop voor een reductie van loopafstanden en de toename van pick efficientie. Uit een recente, onafhankelijke studie blijkt dat Storeganizer minstens 38% bespaart op bruikbare opslagruimte en dat het orderpicken 42% minder tijd in beslag neemt.

De verschillende maten van de vakken bieden opslagoplossingen voor diverse soorten producten. Storeganizer gebruikt geen standaardafmetingen; alles is maatwerk. De textielvakken zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar met scheidingssystemen, front covers voor stofvrije opslag of front stops. Storeganizer houdt rekening met beschikbare ruimte en de opgeslagen producten door gebruik te maken van hun Quantisizer software. Zo worden de opslagvakken op maat gemaakt, aangepast aan de bestaande ruimte en het soort producten.

Storeganizer kan makkelijk en snel worden geÔntegreerd door de eigen diensten/partners of door de klant zelf. Dankzij de sterke textielvezels en het gebruik van hoog kwalitatieve materialen bieden zij de klanten 10 jaar garantie.

Ingezonden door Vanas Engineering NV, 16/10/2018


Feel free to share


Productivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen