Innovatief opslagsysteem voor kleinere goederen


Storeganizer is een innovatief opslagsysteem dat ervoor zorgt dat men in opslagplaatsen kleinere goederen efficiënt kan opslaan in hangende, makkelijk te bereiken locaties vervaardigd uit flexibel en duurzaam industrieel textiel. Het systeem is universeel en past in elk bestaand palletrek. Het optimaliseert het plaatsgebruik in de opslagplaats (meer unieke locaties per m²/m³) en is dus de kost effectieve opslagoplossing voor kleinere goederen.

Storeganizer is een innovatief, hoog densiteit opslagsysteem dat ervoor zorgt dat exploitanten van opslagplaatsen kleinere goederen efficiënt kunnen opslaan in hangende, makkelijk te bereiken locaties vervaardigd uit flexibel en duurzaam industrieel textiel. Het Storeganizer systeem is universeel en past in elk bestaand palletrek. Het optimaliseert het plaatsgebruik in de opslagplaats (meer unieke locaties per m²/m³) en is dus de kost effectieve opslagoplossing voor kleinere goederen.

De integratie van Storeganizer zorgt daar bovenop voor een reductie van loopafstanden en de toename van pick efficientie. Uit een recente, onafhankelijke studie blijkt dat Storeganizer minstens 38% bespaart op bruikbare opslagruimte en dat het orderpicken 42% minder tijd in beslag neemt.

De verschillende maten van de vakken bieden opslagoplossingen voor diverse soorten producten. Storeganizer gebruikt geen standaardafmetingen; alles is maatwerk. De textielvakken zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar met scheidingssystemen, front covers voor stofvrije opslag of front stops. Storeganizer houdt rekening met beschikbare ruimte en de opgeslagen producten door gebruik te maken van hun Quantisizer software. Zo worden de opslagvakken op maat gemaakt, aangepast aan de bestaande ruimte en het soort producten.

Storeganizer kan makkelijk en snel worden geïntegreerd door de eigen diensten/partners of door de klant zelf. Dankzij de sterke textielvezels en het gebruik van hoog kwalitatieve materialen bieden zij de klanten 10 jaar garantie.

Nieuwsbericht van Vanas Engineering, 16/10/2018


Feel free to share

Newsletter

News

Emerson’s New Comprehensive Automation Platform Empowers Decisive Action from Plant to Enterprise

Three trends set to drive cyber-attacks in 2024

Apptronik and Mercedes-Benz Enter Commercial Agreement

The All Electric Society Arena points the way to a carbon-neutral industrial society

Machine manufacturers showcasing security solutions for digital grinding processes at GrindingHub

New Level and Flow Controller Reduces Complexity in Water and Wastewater Applications


Agenda

15/04 - 19/04: Wire/Tube, Düsseldorf (D)

22/04 - 26/04: Hannover Messe, Hannover (D)

14/05 - 16/05: Advanced Manufacturing, Antwerp Expo (B)

15/05 - 16/05: Advanced Engineering, Antwerp Expo (B)

15/05 - 16/05: Food Tech Event, Brabanthallen, 's-Hertogenbosch (Nl)

28/05: Industrie & Maintenance, Namur Expo (B)

05/06 - 06/06: Vision, Robotics & Motion, Brabanthallen, 's-Hertogenbosch

10/06 - 14/06: ACHEMA, Frankfurt am Main (D)

18/09 - 19/09: Kunststoffen, Brabanthallen 's-Hertogenbosch (Nl)

08/10 - 11/10: Motek, Stuttgart (D)

15/09/25 - 19/09/25: Schweissen & Schneiden, Messe Essen (D)

08/10/25 - 15/10/25: K, Düsseldorf (D)