WSB Finishing Equipment op MTMS Machineering 2017

WSB presenteert op MTMS Machineering 2017 de nieuwste WAGNER dubbelmembraanpomp Topfinish DD10 voor manuele en automatische luchtverstuivende pistolen. De DD10 kan bijvoorbeeld gebruikt worden om kunststof profielen of metalen onderdelen te coaten. Een doorslaggevend voordeel voor u is de pulsatievrije materiaaluitstroom, waardoor een materiaaldrukregelaar niet meer nodig is.

Naast de hogere aankoopkosten leidt een drukregelaar tot extra afval, spoelmiddelverbruik en onderhoudskosten. Optimale afwerkingsresultaten en een duidelijke kostenbesparing - met de dubbelmembraanpomp WAGNER TOPFINISH DD10.

In samenwerking met WAGNER Zwitserland zal WSB ook de Jaguar- en Tiger pompen tonen op de beurs. Deze pompen met werkdrukken tot 530 bar en een opbrengst van 12 liter maken het mogelijk om alle hoogvisceuze producten probleemloos te verwerken. De Zwitserse techniek en de Duitse engineering zorgen voor een duurzame installatie waardoor we hiermede een goede bijdrage leveren aan de continuïteit voor de bedrijven die met deze pompen werken tegen marktconforme prijzen.

Cobra 40-25 - hoge betrouwbaarheid en beschikbaarheid

Uit de Cobra-serie pneumatisch aangedreven hogedruk dubbelmembraanpompen presenteert WSB Finishing Equipment de Cobra 40-25. Passend binnen het thema optimalisering en kostprijsverlaging combineert de Cobra 40-25 een zeer hoge betrouwbaarheid met geringe onderhoudskosten en uitstekende prestaties. Deze uitvoering is ideaal voor omgevingen waar grote hoeveelheden materiaal, abrassieve producten of snelle kleurwissels van toepassing zijn.

In het oog springend is de minimale hoeveelheid spoelmiddel die nodig is om de Cobra 40-25 te reinigen. Het gehele ontwerp van de pomp is ingericht op een drastische afvalreductie en besparing van noodzakelijke spoelmiddelen en daarmee bijdraagt op vermindering van de milieubelasting. In de toepassingsmogelijkheden is de Cobra 40-25 even veelzijdig als veelomvattend. De pomp kan zowel in horizontale als verticale positie worden ingezet en is volledig afgedicht waardoor er geen contact is tussen het materiaal en de buitenlucht.

Eveneens toont WSB op de MTMS beurs het elektrostatische pistool: GM5000. Dit pistool is compact, licht en efficiënt! Met het nieuwe spuitpistool GM5000 toont WSB haar actieve houding als het gaat om vermindering van afvalstroom en spoelmiddelen. Daarnaast staat het pistool garant voor verbeterde arbeidsomstandig- heden en een hoger rendement. Dit pistool biedt op industrieel gebied tal van voordelen, hier vindt u de optimale oplossing voor uw wensen: ‘Perfecte afwerking; Hoge besparingen; Ergonomisch ontwerp & een Robuuste bouw’.

Nieuwsbericht van WSB Finishing Equipment, 16/02/2017


Feel free to share

Newsletter

News

Emerson’s New Comprehensive Automation Platform Empowers Decisive Action from Plant to Enterprise

Portable authenticity testing device detects food fraud at the point of sampling

Three trends set to drive cyber-attacks in 2024

TotalEnergies Partners with Major International Companies to Support e-NG Development

Schneider Electric Collaborates with NVIDIA on Designs for AI Data Centers

Apptronik and Mercedes-Benz Enter Commercial Agreement


Agenda

22/04 - 26/04: Hannover Messe, Hannover (D)

14/05 - 16/05: Advanced Manufacturing, Antwerp Expo (B)

15/05 - 16/05: Advanced Engineering, Antwerp Expo (B)

15/05 - 16/05: Food Tech Event, Brabanthallen, 's-Hertogenbosch (Nl)

28/05: Industrie & Maintenance, Namur Expo (B)

05/06 - 06/06: Vision, Robotics & Motion, Brabanthallen, 's-Hertogenbosch

10/06 - 14/06: ACHEMA, Frankfurt am Main (D)

18/09 - 19/09: Kunststoffen, Brabanthallen 's-Hertogenbosch (Nl)

08/10 - 11/10: Motek, Stuttgart (D)

15/09/25 - 19/09/25: Schweissen & Schneiden, Messe Essen (D)

08/10/25 - 15/10/25: K, Düsseldorf (D)