Hannover Messe steekt oceaan over

De Hannover Messe heeft doorheen de jaren een stevige reputatie opgebouwd als toonaangevende industriŽle vakbeurs en een wereldwijde hotspot voor Industrie 4.0. Beursorganisator Deutsche Messe wil nu verder bouwen op die naambekendheid door in september 2018 de Hannover Messe USA te lanceren in Chicago.

Deutsche Messe was al langer internationaal actief en organiseert jaarlijks een zestigtal events buiten Duitsland. De nieuwe vakbeurs in Chicago is ook eerder een samenvoegen van een aantal nichebeurzen die daar al georganiseerd werden. Met Hannover Messe USA mikt de organisator op een 100.000-tal bezoekers. De beurs in Hannover zelf is goed voor meer dan 200.000 bezoekers. Zowat 70.000 van hen komen uit het buitenland en Deutsche Messe wil ondanks de nieuwe beurs in de VS ook blijven inzetten op de internationale uitstraling van de originele beurs in Hannover zelf.

© Productivity.be, 06/09/2017


Feel free to share

Start To Make Smarter

Op 7 en 8 februari ontvangt het MTMS Network Event in Kortrijk Xpo een 3000-tal bezoekers uit metaal- en kunststoffentransformatie, subcontractors, OEMís en machinebouwers om te netwerken met 165 technologie- en componentenleveranciers.
Het event omvat kleine partnerstanden, netwerkrecepties en de Ideas Battle Arena met tal van inspirerende ondernemers. Dit jaar wordt voor de eerste maal ook de POM Late Shift georganiseerd.
Registreer u (en uw collega's)
VDW

METAV 2018

Van de laatste technologieŽn in traditionele productietechnieken tot nieuwe oplossingen voor Industrie 4.0 - ze komen allemaal aan bod op de vakbeurs METAV, van 20 tot 24 februari 2018 in Dusseldorf.
Naast het hoofdthema metaalbewerking heeft de beurs speciale zones met aandacht voor kwaliteitscontrole, additive manufacturing, molding en medical.
Meer info en inschrijving: www.metav.com