M+R, het grootste event voor procesinstrumentatie in de Benelux

Op 27 en 28 maart 2019 opent Antwerp Expo zijn deuren voor M+R 2019. Dit event is ondertussen uitgegroeid tot hťt event in de Benelux voor procesinstrumentatie in het hart van de grootste (petro)chemiecluster van Europa, namelijk Antwerpen. M+R is een totaalevent met tal van innovaties, uitgebreide masterclasses en een Innovation Tour.

Dankzij de breed opgezette masterclasses krijgt uw knowhow een essentiŽle update, verwerft u inzicht in nieuwe trends en ontdekt u groeikansen voor uw zaken. Neem deel aan conferenties over gasdetectie, Process Analyser Technology, tank safety, IIoT & cybersecurity en andere actuele topics in samenwerking met Endress+Hauser, Honeywell, Siemens, BASF, Jan De Nul, YokogawaÖ

Bovendien geven meer dan 80 exposanten u een klare kijk op de toekomst. Ga naar huis met bergen kennis en tonnen inspiratie!

De Innovation Tour plaatst innovaties in de schijnwerpers. Schrijf in en volg deze begeleide route zodat u zeker geen innovaties mist! Nadien reikt een professionele jury de Innovation Award uit.

M+R is opnieuw een informatieplatform waar elke professional heel wat inspiratie en nieuwe inzichten kan opdoen.

Wat het event dit jaar uniek maakt, is de synergie met Maintenance, het event rond productiegericht onderhoud en Worksafe, het event rond health & safety op de werkvloer.

www.mr-expo.be

Ingezonden door easyfairs, 18/03/2019


Feel free to share


Productivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen