ABISS 2018

Op 4 oktober kan u in Kortrijk Xpo naar ABISS, dat zich profileert als netwerkevent en expert-summit voor bedrijfsteams en directieleden die hun industriŽle processen willen automatiseren, digitaliseren, integreren en optimaliseren. Het event, dat aan zijn derde editie toe is, biedt een overzicht van alles wat leeft in de brede wereld van MES tot artificiŽle intelligentie.

Het vakgebied van automatisering en digitalisering in de industrie evolueert momenteel razendsnel, mede door technologieŽn als artificiŽle intelligentie die uit andere vakgebieden komen overwaaien en nieuwe opportuniteiten creŽren.

Het netwerkevent ABISS brengt een mooi overzicht van wat er vandaag allemaal mogelijk is, en wat die technologieŽn concreet aan meerwaarde kunnen opleveren. Leveranciers en integratoren tonen er hun oplossingen. Keynote speakers geven in 7 Expert Classes meer uitleg en brengen ook een aantal concrete user cases.

Onderwerpen gaan van de meer klassieke wereld van PLC, MES en SCADA tot nieuwe technologieŽn als artificiŽle intelligentie, machine learning en augmented reality.

Meer info en inschrijvingen op www.networkevent.be/abiss/nl

© Productivity.be, 20/09/2018


Feel free to share


Productivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen