Toyota Material Handling Belgium ontvangt prestigieuze EcoVadis Silver Level

EcoVadis, de vooraanstaande organisatie die toezicht houdt op de duurzaamheid in wereldwijde toeleveringsketens, rekent Toyota Material Handling Belgium tot de 30% beste leveranciers ter wereld met betrekking tot zijn transparantie over duurzaamheid. Niet alleen voor ons, maar ook voor onze klanten is dat goed nieuws.

De eisen die aan bedrijven worden gesteld om hun duurzaamheidsprestaties te verbeteren, nemen elk jaar toe. Om hun ambitieuze doelen te bereiken, moeten deze ondernemingen samenwerken met leveranciers die duurzaamheid op dezelfde manier benaderen. Daarom is het des te aangenamer dat EcoVadis gunstig over onze gerapporteerde prestaties oordeelt.

Transparantie, duurzame productie en voortdurende verbetering (Kaizen) vormen de basis van alles wat we bij Toyota Material Handling doen. Ons streven naar duurzaamheid gaat zelfs heel wat jaren terug en vindt zijn oorsprong in het eerste milieuactieplan van ons moederbedrijf (Toyota Industries Corporation), dat in 1993 werd opgesteld. Als grootste heftruckfabrikant ter wereld heeft Toyota een grote maatschappelijke en milieuverantwoordelijkheid. Het feit dat EcoVadis ons zijn goedkeuring geeft, betekent dus dat we de juiste aanpak volgen.

“Reeds van bij de eerste beoordeling scoort ons bedrijf 56/100, een resultaat waar we erg tevreden mee zijn en overeenkomt met het Silver Level. Wij zien deze beoordeling niet als een eindpunt, maar als de start om door te groeien naar het Gold Level”, aldus Walter Van Vlasselaer, Quality & Safety Manager bij Toyota Material Handling Belgium. “De start van de bouwwerken aan onze nieuwe kantoren en magazijnen in het industrieterrein De Hulst te Willebroek, zetten onze ambitieuze doelstellingen voor meer duurzaamheid alvast veel kracht bij.”

Ingezonden door Toyota Material Handling Belgium NV, 21/12/2017


Feel free to share

Newsletter Logistiek

Start To Make Smarter

Op 7 en 8 februari ontvangt het MTMS Network Event in Kortrijk Xpo een 3000-tal bezoekers uit metaal- en kunststoffentransformatie, subcontractors, OEM’s en machinebouwers om te netwerken met 165 technologie- en componentenleveranciers.
Het event omvat kleine partnerstanden, netwerkrecepties en de Ideas Battle Arena met tal van inspirerende ondernemers. Dit jaar wordt voor de eerste maal ook de POM Late Shift georganiseerd.
Registreer u (en uw collega's)
VDW

METAV 2018

Van de laatste technologieën in traditionele productietechnieken tot nieuwe oplossingen voor Industrie 4.0 - ze komen allemaal aan bod op de vakbeurs METAV, van 20 tot 24 februari 2018 in Dusseldorf.
Naast het hoofdthema metaalbewerking heeft de beurs speciale zones met aandacht voor kwaliteitscontrole, additive manufacturing, molding en medical.
Meer info en inschrijving: www.metav.com