Nieuwe dieselmotoren voor de Toyota Tonero vorkheftruck

Toyota Material Handling breidt zijn Tonero-vorkheftruckaanbod uit met een reeks nieuwe dieselmotoren die geschikt zijn voor alle intralogistieke toepassingen van klanten en bovendien de productiviteit verhogen en het milieu ontzien.

ďDieselvorkheftrucks spelen een centrale rol in de activiteiten van onze klantenĒ, zegt Craig Walby, directeur Product Management van Toyota Material Handling Europe. ďDaarom hebben we een compleet nieuwe, allesomvattende, kosteneffectieve reeks dieselmotoren ontwikkeld die een lager brandstofverbruik hebben.Ē

Daarnaast introduceert TMHE een nieuwe dieselmotor die aan de nieuwe Europese emissiegrenswaarden voor Fase IIIB-motoren voldoet en deze zelfs overtreft zonder dat een roetfilter (DPF) nodig is. De nieuwe 1ZS koppelt een hoge productiviteit aan een sterk verbeterde brandstofefficiŽntie dankzij zijn nieuwe, in eigen bedrijf ontwikkelde technologie.

Toyota is trots op het feit dat het zijn eigen industriŽle motoren ontwikkelt, wat volledige controle over het ontwerp, de productie en de service mogelijk maakt en voor kwaliteit van wereldfaam zorgt.

ďDe motoren die Toyota voor de Tonero-vorkheftrucks aanbiedt, zijn verbeterd om het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot te verlagen, of een klant nu een krachtige motor nodig heeft of de voorkeur geeft aan een motor met een laag tot gemiddeld vermogen. Onze klanten kunnen de motor kiezen die het beste bij hun behoeften pastĒ, zegt Craig Walby.

Ingezonden door Toyota Material Handling Belgium NV, 27/01/2015


Feel free to share

Productivity.be Update Alerts

Wenst u regelmatig update alerts te ontvangen over nieuwe artikels en productoverzichten?


Productivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen