Indutrade Benelux breidt uit met Zijtveld Grijpers

Technische bedrijvenfamilie Indutrade Benelux is op 21 februari jongstleden opnieuw uitgebreid. De holding nam Zijtveld Grijpers uit ’s-Gravenland over. Deze onderneming is sinds 1995 actief als zelfstandig fabrikant van een complete lijn grijpers. Hun assortiment omvat 20 modellen met een gewicht van 75 kg tot en met 15 ton – allemaal ‘made in Holland’.

Het pakket van Zijtveld Grijpers bestaat uit sorteergrijpers, sloop-/sorteergrijpers, boomgrijpers, grondgrijpers, baggergrijpers, poliepgrijpers en verlenggieken. De laatste 10 jaar heeft het bedrijf zich vooral gespecialiseerd op het gebied van sorteergrijpers. Zijtveld is met dit product wereldwijd bekend en wordt gezien als een vooraanstaande marktspeler in Europa. Het hele assortiment grijpers wordt door Zijtveld Grijpers zelf ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in de in 2007 in gebruik genomen fabriek.

Groei zet door

Met de recente overname van Zijtveld Grijpers zet de groei van Indutrade Benelux gestaag door. Eind 2017 haakte Tradinco Instruments nog aan bij de bedrijvengroep. Indutrade focust zich op acquisities van goed geleide, winstgevende bedrijven die technische (niche) producten verkopen.

Ingezonden door Indutrade Benelux, 23/02/2018


Feel free to share

De toekomst van industriële meetapparatuur

Ter gelegenheid van de opening van haar gloednieuwe bedrijfsgebouw organiseert Endress+Hauser drie events met als centrale thema “De Toekomst van industriële meetapparatuur”.
Live-demo’s en augmented reality
Keynote sprekers van TNAV, Process Automation Solutions, Ordina en Flanders’ Food
Walking dinner, rondleiding en casino games.
Meer info en gratis inschrijving voor de events op 29 mei (nl), 19 juni (nl) of 21 juni (fr).

Agenda

Advanced Engineering 2018, Flanders Expo Gent, 16-17/5/18
Achema, Frankfurt am Main, 11-15/6/18
Sensor+Test, Nürnberg, 26-28/6/18
Meer


Productivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen