Indutrade Benelux breidt uit met Zijtveld Grijpers

Technische bedrijvenfamilie Indutrade Benelux is op 21 februari jongstleden opnieuw uitgebreid. De holding nam Zijtveld Grijpers uit ’s-Gravenland over. Deze onderneming is sinds 1995 actief als zelfstandig fabrikant van een complete lijn grijpers. Hun assortiment omvat 20 modellen met een gewicht van 75 kg tot en met 15 ton – allemaal ‘made in Holland’.

Het pakket van Zijtveld Grijpers bestaat uit sorteergrijpers, sloop-/sorteergrijpers, boomgrijpers, grondgrijpers, baggergrijpers, poliepgrijpers en verlenggieken. De laatste 10 jaar heeft het bedrijf zich vooral gespecialiseerd op het gebied van sorteergrijpers. Zijtveld is met dit product wereldwijd bekend en wordt gezien als een vooraanstaande marktspeler in Europa. Het hele assortiment grijpers wordt door Zijtveld Grijpers zelf ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in de in 2007 in gebruik genomen fabriek.

Groei zet door

Met de recente overname van Zijtveld Grijpers zet de groei van Indutrade Benelux gestaag door. Eind 2017 haakte Tradinco Instruments nog aan bij de bedrijvengroep. Indutrade focust zich op acquisities van goed geleide, winstgevende bedrijven die technische (niche) producten verkopen.

Ingezonden door Indutrade Benelux, 23/02/2018


Feel free to share

Productivity.be Update Alerts

Wenst u regelmatig update alerts te ontvangen over nieuwe artikels en productoverzichten?

Automation next level

Voor de 5-de editie gaat Indumation.be next level, met naast industriële automatisering, innovatie en optimalisatie veel aandacht voor software, apps, AR/VR, Big Data, IoT, artificial intelligence, blockchaintechnologie, beveiliging en integratie.
Bezoek er meer dan 180 exposanten, expert classes, het Connectivator event en de uitreiking van de Factory of the Future Awards.
Klik hier voor gratis registratie voor u en uw team

Agenda

Indumation, Kortrijk Xpo, 6-8/2/19
RapidPro, Koningshof Veldhoven, 13-14/3/19
Meer


Productivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen