VSK-beurs staat voor Hitma Instrumentatie in het teken van gebouwautomatisering

Dit jaar besteedt Hitma Instrumentatie tijdens de VSK-beurs (6 t/m 9 februari 2018) extra aandacht aan slimme techniek voor utiliteitsgebouwen. Bezoekers kunnen op stand 10.A041 terecht voor instrumentatielijnen die worden ingezet voor gebouwautomatisering.

In de HVAC-gebouwautomatisering worden parameters gemeten om onder andere ventilatie, koeling en verwarming te regelen. Hitma Instrumentatie levert voor deze doeleinden producten van de merken Dwyer Instruments, Produal en Lufft.

Het assortiment bestaat uit instrumenten voor klimaatregeling in ruimtes, luchtkanalen en luchtbehandelingskasten op basis van gemeten grootheden als temperatuur, relatieve en absolute luchtvochtigheid, luchtkwaliteit (CO2 en VOC) en flow. Hierbij kan gedacht worden aan sensoren, schakelaars, slimme thermostaten en ruimteregelaars. Alles om het perfecte binnenklimaat te creëren, gebruiksgemak te realiseren en energie te besparen.

De sensoren van Hitma Instrumentatie kunnen worden gekoppeld aan elk type gebouwbeheerssysteem (GBS) via analoge signalen, maar ook met Modbus of BACnet voor Smart Buildings.

Hitma Instrumentatie doet ook met een noviteit mee aan de VSK-award verkiezing. De inzending betreft een nieuw Lufft-weerstation dat speciaal is ontwikkeld voor gebouwautomatisering.

Naast het thema ‘gebouwautomatisering’ in kantoren en andere gebouwen vindt de bezoeker op de Hitma-stand specifieke instrumentatie voor high-end applicaties in ziekenhuizen (operatiekamers), cleanrooms en farmaceutische bedrijven voor luchtkwaliteitbeheersing, drukbewaking, monitoring en dataregistratie.

Ingezonden door HITMA Instrumentatie B.V., 24/11/2017


Feel free to share

Start To Make Smarter

Op 7 en 8 februari ontvangt het MTMS Network Event in Kortrijk Xpo een 3000-tal bezoekers uit metaal- en kunststoffentransformatie, subcontractors, OEM’s en machinebouwers om te netwerken met 165 technologie- en componentenleveranciers.
Het event omvat kleine partnerstanden, netwerkrecepties en de Ideas Battle Arena met tal van inspirerende ondernemers. Dit jaar wordt voor de eerste maal ook de POM Late Shift georganiseerd.
Registreer u (en uw collega's)
VDW

METAV 2018

Van de laatste technologieën in traditionele productietechnieken tot nieuwe oplossingen voor Industrie 4.0 - ze komen allemaal aan bod op de vakbeurs METAV, van 20 tot 24 februari 2018 in Dusseldorf.
Naast het hoofdthema metaalbewerking heeft de beurs speciale zones met aandacht voor kwaliteitscontrole, additive manufacturing, molding en medical.
Meer info en inschrijving: www.metav.com