VSK-beurs staat voor Hitma Instrumentatie in het teken van gebouwautomatisering

Dit jaar besteedt Hitma Instrumentatie tijdens de VSK-beurs (6 t/m 9 februari 2018) extra aandacht aan slimme techniek voor utiliteitsgebouwen. Bezoekers kunnen op stand 10.A041 terecht voor instrumentatielijnen die worden ingezet voor gebouwautomatisering.

In de HVAC-gebouwautomatisering worden parameters gemeten om onder andere ventilatie, koeling en verwarming te regelen. Hitma Instrumentatie levert voor deze doeleinden producten van de merken Dwyer Instruments, Produal en Lufft.

Het assortiment bestaat uit instrumenten voor klimaatregeling in ruimtes, luchtkanalen en luchtbehandelingskasten op basis van gemeten grootheden als temperatuur, relatieve en absolute luchtvochtigheid, luchtkwaliteit (CO2 en VOC) en flow. Hierbij kan gedacht worden aan sensoren, schakelaars, slimme thermostaten en ruimteregelaars. Alles om het perfecte binnenklimaat te creëren, gebruiksgemak te realiseren en energie te besparen.

De sensoren van Hitma Instrumentatie kunnen worden gekoppeld aan elk type gebouwbeheerssysteem (GBS) via analoge signalen, maar ook met Modbus of BACnet voor Smart Buildings.

Hitma Instrumentatie doet ook met een noviteit mee aan de VSK-award verkiezing. De inzending betreft een nieuw Lufft-weerstation dat speciaal is ontwikkeld voor gebouwautomatisering.

Naast het thema ‘gebouwautomatisering’ in kantoren en andere gebouwen vindt de bezoeker op de Hitma-stand specifieke instrumentatie voor high-end applicaties in ziekenhuizen (operatiekamers), cleanrooms en farmaceutische bedrijven voor luchtkwaliteitbeheersing, drukbewaking, monitoring en dataregistratie.

Ingezonden door HITMA Instrumentatie B.V., 24/11/2017


Feel free to share

Hannover Messe 2018

www.hannovermesse.de

Agenda

Hannover Messe, 23-27/4/18
Advanced Engineering 2018, Flanders Expo Gent, 16-17/5/18
Achema, Frankfurt am Main, 11-15/6/18
Sensor+Test, Nürnberg, 26-28/6/18
Meer

Aanpasbare massaproductiecellen

Omron laat op Hannover Messe zien hoe de toekomst van productieprocessen innovatiever kan worden gemaakt en ondersteunt daarmee het thema Connect & Collaborate. Bezoekers van de Omron-stand (hal 9, F24) kunnen ervaren hoe de Omron-technologie flexibele robotcellen, acquisitie van gegevens, gegevensintelligentie en AI ondersteunt om veelzijdige aanpasbare massaproductiecellen mogelijk te maken, voor een verschuiving van 'geproduceerd voor de verkoop' naar 'geproduceerd voor mij'.


Productivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen