Omron geselecteerd als Top 100 Global Innovator

Omron Corporation is door Clarivate Analytics (voorheen het intellectueel eigendom en wetenschapsbedrijf van Thompson Reuters) geselecteerd als een 2016 Top 100 Global Innovator. De mondiale informatiedienstverlener Clarivate Analytics selecteert de Top 100 Global Innovators op basis van intellectuele-eigendoms- en octrooigegevens.

Clarivate analyseert trends op het gebied van intellectueel eigendom volgens een onafhankelijke index om vast te stellen welke bedrijven en instellingen meest innovatief zijn. Deze toekenning is de tweede keer dat Omron als Top 100 Global Innovator is geselecteerd. De eerste keer was in 2013.

In 1959 richtte Kazuma Tateishi Omron op met als motto het "verbeteren van de levenskwaliteit en bij te dragen aan een betere maatschappij", waarmee hij de spirituele basis van het bedrijf vormde, samen met een aantal technologische innovaties. In de geest van zijn oprichter blijft Omron bijdragen leveren aan de maatschappij. "Innovatie gedreven door maatschappelijke behoeften" is een van de belangrijke waarden die in de principes van Omron worden vermeld. Dit betekent dat we pionier zijn in de ontwikkeling van inspirerende oplossingen voor de toekomst en problemen oplossen door zaken te doen. Om bij te dragen aan een betere maatschappij blijft Omron zijn strategie voor intellectueel eigendom ontwikkelen, waarbij zaken doen, onderzoek en ontwikkeling worden gecombineerd.

Ingezonden door Omron Electronics NV/SA, 23/03/2017


Feel free to share

Start To Make Smarter

Op 7 en 8 februari ontvangt het MTMS Network Event in Kortrijk Xpo een 3000-tal bezoekers uit metaal- en kunststoffentransformatie, subcontractors, OEMís en machinebouwers om te netwerken met 165 technologie- en componentenleveranciers.
Het event omvat kleine partnerstanden, netwerkrecepties en de Ideas Battle Arena met tal van inspirerende ondernemers. Dit jaar wordt voor de eerste maal ook de POM Late Shift georganiseerd.
Registreer u (en uw collega's)
VDW

METAV 2018

Van de laatste technologieŽn in traditionele productietechnieken tot nieuwe oplossingen voor Industrie 4.0 - ze komen allemaal aan bod op de vakbeurs METAV, van 20 tot 24 februari 2018 in Dusseldorf.
Naast het hoofdthema metaalbewerking heeft de beurs speciale zones met aandacht voor kwaliteitscontrole, additive manufacturing, molding en medical.
Meer info en inschrijving: www.metav.com