Smart future met cobots en co-acts

Het gerenommeerde en toonaangevende forum voor service robotics viert een belangrijke verjaardag: SCHUNK, innovatieleider voor grijp- en klemtechnologie, organiseert reeds voor de 10-de maal de SCHUNK Expert Days in verband met Service Robotics.

Onder het motto "Smart Future met Cobots en Co-acts”, belicht de hoogmis voor toegepaste service robotics de technologische ontwikkelingen, uitdagingen, en kansen voor service robotics van 28 februari tem 1 maart 2018.

De volgende onderwerpen worden aangekaart: het gebruik van cobots in logistiek en distributie, complexe controle en monitoring technologie voor ingewikkelde robotica systemen, en waarde creatie door data ondersteunende processen, zoals machine learning, visuele perceptie en spraakherkenning.

Keynote sprekers zijn Prof. Dr.-Ing. Sami Haddadin, Directeur aan het Institut für Regelungstechnik van de Leibniz University van Hanover, Prof. Dr.-Ing. Torsten Kröger van het Karlsruher Institut für Technologie KIT en Melonee Wise, CEO bij Fetch Robotics te San Jose/USA.

Het forum vindt plaats op de hoofdzetel van SCHUNK te Lauffen, Duitsland.

Voor alle practische info, een overzicht van de sprekers en registratie: www.expertdays.schunk.com

Ingezonden door Schunk Intec, 16/02/2018


Feel free to share

Productivity.be Update Alerts

Wenst u regelmatig update alerts te ontvangen over nieuwe artikels en productoverzichten?

Automation next level

Voor de 5-de editie gaat Indumation.be next level, met naast industriële automatisering, innovatie en optimalisatie veel aandacht voor software, apps, AR/VR, Big Data, IoT, artificial intelligence, blockchaintechnologie, beveiliging en integratie.
Bezoek er meer dan 180 exposanten, expert classes, het Connectivator event en de uitreiking van de Factory of the Future Awards.
Klik hier voor gratis registratie voor u en uw team

Agenda

Indumation, Kortrijk Xpo, 6-8/2/19
RapidPro, Koningshof Veldhoven, 13-14/3/19
Meer


Productivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen