Insight

Insight is een toonaangevende en multinationale Ďtrusted IT-advisorí die in 1988 opgericht werd in de VS. Het bedrijf voorziet klanten van innovatieve IT-producten en -diensten, waaronder cloud- en werkplekoplossingen. Die kunnen zo slimmer werken, hun efficiency verhogen en kosten reduceren. Insight neemt daarbij vaak het hele traject voor zijn rekening, van het uitbrengen van onafhankelijk advies tot en met het implementeren van de benodigde oplossing(en), inclusief de bijbehorende eindverantwoordelijkheid. Het bedrijf heeft klanten in de sectoren Overheid, Zorg, Zakelijke dienstverlening, Industrie, Hosting en Handel. Het gaat vooral om organisaties met 200 tot 10.000 werkplekken. Insight streeft naar een langdurige relatie met klanten met de focus op transparantie, integriteit, respect en een persoonlijke benadering. In 2014 realiseerde Insight met 5.400 medewerkers een omzet van 5,3 miljard dollar. Daarmee belandde het bedrijf op nummer 483 van de Fortune 500-ranglijst van dat jaar.

be.insight.com

Tien miljoen euro aan onbenutte cloudservices

Insight - Volgens de 2019 European Insight Intelligent Technology Index (ITI) besteden Europese bedrijven Ä 33 miljoen aan cloudservices. 42 procent geeft daarbij aan dat de cloud in de afgelopen twee jaar cruciaal is geweest voor initiatieven op het gebied van digitale innovatie. Een enquÍte bij 1.000 bedrijven in Europa toonde echter aan dat 30 procent (Ä 9,8 miljoen) van deze clouduitgaven besteed wordt aan onbenutte services.


Bedrijfscultuur onvoldoende klaar voor sprong naar digitale samenwerking

Insight - Bedrijven zijn onvoldoende klaar voor collaboration technology, zegt CIO Marie del Marmol van Insight Belux. Bij collaboration tech draait het om samenwerking tussen werknemers dankzij digitale tools als video-, messaging- en conferencing-platformen in de cloud. Ondernemingen moeten die nieuwe manier van werken slim implementeren, blijkt uit een onderzoek en rapport van het vaktijdschrift Harvard Business Review in samenwerking met Insight.
Productivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen