WSB Finishing Equipment

WSB Finishing Equipment biedt producten en diensten aan op het vlak van voorbehandeling en oppervlaktebehandeling, lijm- en kitapplicaties maar ook systemen voor het transporteren van vloeistoffen. Kwaliteit, veiligheid en milieuzorg staan hierbij centraal. WSB werd meer dan 35 jaar geleden opgericht en is sindsdien in de Benelux marktleider met een sterke reputatie als het gaat om kwaliteit en service. De merknaam WSB omvat producten en diensten van: WAGNER, WALTHER-PILOT, REINHARDT-TECHNIK, TITAN, SATA, RUPES, B-TEC, en HONEYWELL.

www.wsb-benelux.eu
www.wsb-wagner.eu

Schone en veilige lucht

WSB Finishing Equipment - RUPES, bekend van o.a. schuur- en polijstmachines, alsmede stofafzuiging, heeft de Niveus NV 100 Air Purifier op de markt gebracht. Met dit toestel kan snel en eenvoudig een gezonde leef- en werkomgeving worden gecreŽerd. Door zuivering van de vervuilde lucht door middel van een ULPA U 15 en een actief koolstoffilter worden aanwezige virussen zoals COVID-19, maar ook bacteriŽn, allergenen, geuren en fijnstof uit de lucht gezuiverd.


WSB Finishing Equipment op MTMS Machineering 2017

WSB Finishing Equipment - WSB presenteert op MTMS Machineering 2017 de nieuwste WAGNER dubbelmembraanpomp Topfinish DD10 voor manuele en automatische luchtverstuivende pistolen. De DD10 kan bijvoorbeeld gebruikt worden om kunststof profielen of metalen onderdelen te coaten. Een doorslaggevend voordeel voor u is de pulsatievrije materiaaluitstroom, waardoor een materiaaldrukregelaar niet meer nodig is.


Betere coatingkwaliteit met minder materiaal

WSB Finishing Equipment - Door de steeds strengere reglementen moeten bedrijven de verontreinigende uitstoot tijdens coatingprocessen verder verlagen. Hierdoor boeken de elektrostatische processen de laatste jaren steeds meer succes op de markt. Dit gaat gepaard met een toenemend gebruik van geautomatiseerde systemen. Om dit groeisegment te ondersteunen heeft WAGNER het GA 5000 automatisch elektrostatische pistool en de bijbehorende EPG 5000 stuureenheid ontwikkeld.


Nieuwe LSR eTwin doseer- en mengsystemen voor vloeibare siliconenrubber

WSB Finishing Equipment - Reinhardt Technik heeft een nieuwe dimensie in efficiŽntie bereikt met de nieuwe LSR eTwin doseer- en mengsystemen voor vloeibare siliconenrubber. Slechts ongeveer 0,5% van het materiaal blijft in de vaten, bij gelijksoortige systemen maar liefs 0,75% tot 0,95%.


Zuivere perslucht voor optimale lakresultaten

WSB Finishing Equipment - Het belang van perslucht wordt niet altijd ingezien, maar zuivere perslucht speelt wel degelijk een rol bij de moderne productieprocessen. Veelal denkt men dat een compressor voldoende is om lucht te persen, maar een extra item is nodig: een goed werkend persluchtfilter. Deze persluchtfilters scheiden de olie en het water, alsmede dampen uit de perslucht, voordat dit gebruikt gaat worden.


Cobra 40-25 - hoge betrouwbaarheid en beschikbaarheid

WSB Finishing Equipment - Uit de Cobra-serie pneumatisch aangedreven hogedruk dubbelmembraanpompen presenteert WSB Finishing Equipment de Cobra 40-25. Passend binnen het thema optimalisering en kostprijsverlaging combineert de Cobra 40-25 een zeer hoge betrouwbaarheid en beschikbaarheid met geringe onderhoudskosten en uitstekende prestaties.


Jaguar & Titan pompen

WSB Finishing Equipment - WSB introduceert op de MTMS beurs, in samenwerking met Wagner Zwitserland, de nieuwe Jaguar- en Tiger pompen. Deze pompen met werkdrukken tot 600 bar en een opbrengst van 12 liter maken het mogelijk om alle hoogvisceuze producten probleemloos te verwerken.


Wagner toont op de MTMS beurs het elektrostatische pistool: GM5000

WSB Finishing Equipment - Dit pistool is klein, licht en efficiŽnt! Met het nieuwe spuitpistool GM5000 toont WSB haar actieve houding als het gaat om vermindering van afvalstroom en spoelmiddelen. Daarnaast staat het pistool garant voor verbeterde arbeidsomstandig- heden en een hoger rendement.