AGILOX

AGILOX is een innovatief en snelgroeiend bedrijf dat intelligente logistieke robots (AGV's, AGC's, AMR's) ontwikkelt en produceert die 'swarm intelligence’ gebruiken om op slimme wijze door magazijnen en fabrieken te navigeren en pallets en bakken te leveren daar waar zij nodig zijn. Het hoofdkantoor van AGILOX staat in Oostenrijk. Het bedrijf werd in 2009 opgericht door een aantal visionaire ingenieurs. Momenteel zet het bedrijf zijn groei en expansie voort met kantoren in 15 landen over de hele wereld, waaronder Atlanta, VS.

AGILOX ontwikkelt alle benodigde technologie in eigen beheer - van mechanisch ontwerp, elektrotechniek, navigatie tot de toepaste software. Dit maakt het mogelijk zeer snel te reageren op de eisen en wensen van klanten en in te spelen verzoeken voor maatwerkoplossingen.

Nieuw concept voor Intelligent Guided Vehicles (IGV)

AGILOX - Na de ‘ONE’ introduceert AGILOX nu de ‘OCF’. Het bedrijf breidt zijn assortiment intelligent geleide voertuigen uit met de introductie van een nieuwe autonome omnidirectionele vorkheftruck met contragewicht, die werkt met ‘swarm intelligence’. Hiermee heeft AGILOX een nieuw toepassingsgebied betreden: klassieke intralogistiek in inkomende en uitgaande warehousing en opslag.3D printen

Productoverzichten:
Machines voor plasticsMachines voor metaal
Technologieën:
FDMSLASLSSLMBJMJDEDEBM
Populair in 3D printen:
Barstjes in 3D printermarkt?
Design voor additive manufacturing
Afwerking van 3D geprinte werkstukken


Productivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen