Invent Media

Terugblik op geslaagde combinatie Prototyping MNE 2020

Invent Media - Op woensdag 5 en donderdag 6 februari 2020 bezochten 3.238 professionals uit de ontwerp-, maakindustrie en machinebouw en 217 studenten hoger technologisch onderwijs het combinetwerkevent Prototyping MNE 2020 in Kortrijk Xpo. De aanzet om de vakbeurzen Prototyping Xpo en Machineering Network Event samen te brengen was het feit dat binnen de 4e industriŽle revolutiecontext ontwerpen en maken onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.


PROTOTYPING-MNE 2020

Invent Media - Ontwerpen en maken zijn in de 4-de industriŽle revolutie meer dan ooit verbonden! Daarom hebben PROTOTYPING en MNE voor het eerst hun beide concepten, troeven ťn kennis gebundeld op PROTOTYPING-MNE 2020. Dankzij deze fusie heeft BelgiŽ nu op 5 & 6 februari 2020 ťťn beurs waar de volledige waardeketen aan bod komt: van innovatief ontwerpen in kleine volumes tot seriematig produceren en vermarkten.


Indumation 2019

Productivity.be - De vakbeurs Indumation is in BelgiŽ uitgegroeid tot een referentie in de wereld van automatisering en digitalisering. Een evenement ook dat door heel wat bedrijven aangegrepen wordt om nieuwigheden en highlights aan het publiek te tonen. Productivity.be maakt een overzicht van wat u begin februari op Indumation kan ontdekken. (updated)


563 industrials werden very industrial digital innovators

Invent Media - Liefst 563 C-levels en afdelingshoofden uit de industrie bezochten de 3de editie van de digitale network summit ABISS in Kortrijk Xpo. Het event groeide de voorbije edities van 248 naar 481 deelnemers en anno 2018 naar 563. Het aantal exposanten/digitale partners steeg van 38 naar 63.


ABISS 2018

Productivity.be - Op 4 oktober kan u in Kortrijk Xpo naar ABISS, dat zich profileert als netwerkevent en expert-summit voor bedrijfsteams en directieleden die hun industriŽle processen willen automatiseren, digitaliseren, integreren en optimaliseren. Het event, dat aan zijn derde editie toe is, biedt een overzicht van alles wat leeft in de brede wereld van MES tot artificiŽle intelligentie.


MNE 2018

Productivity.be - Op 7 en 8 februari ontvangt het MTMS Network Event in Kortrijk Xpo een 3000-tal bezoekers uit metaal- en kunststoffentransformatie, subcontractors, OEMís en machinebouwers om te netwerken met 165 technologie- en componentenleveranciers. Speciale events zijn de Ideas Battle Arena en de POM Late Shift.
Productivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen