Sewan

Sewan is een 100% Cloud-based, gebruikersgerichte operator en host. De groep werd opgericht in 2007 en telt nu 500 medewerkers en 850.000 eindgebruikers in 4 Europese landen: Frankrijk, Spanje, Duitsland en BelgiŽ. Sewan wil het gebruik van communicatiediensten die essentieel zijn voor bedrijven vereenvoudigen. Het biedt vaste en mobiele telefonie, internettoegang, samenwerkingstools en Cloud-diensten. Sewan heeft een Europees netwerk van meer dan 1.000 distributiepartners, waaronder exploitanten, IT-integratoren, telefooninstallateurs en internetserviceproviders. Meer dan 75.000 bedrijven, waaronder 2.000 IHO's, maken momenteel gebruik van haar diensten.

www.sewan.be

Sewan Belgium lanceert zijn nieuw mobiel aanbod in samenwerking met Proximus

Sewan - Sewan Belgium, een belangrijke Europese speler op het gebied van telecom- en clouddiensten, kondigt de lancering aan van een nieuw uitgebreid mobiel aanbod. De oplossing van Sewan Belgium werd special ontworpen voor bedrijven en hun groeiende mobiliteitsbehoeften.


Sewan vindt het Cloud en Telecom model opnieuw uit in BelgiŽ

Sewan - Voortbouwend op zijn expertise en succes in Frankrijk en Spanje lanceert Sewan in BelgiŽ een uniek model dat gebaseerd is op indirecte whitelabelverkoop tussen partners en klanten. Sewan komt met een brede catalogus van producten en diensten om alle Cloud en Telecom behoeften van een bedrijf in te vullen. Sinds de overname van de Belgische operator 3StarsNet heeft Sewan de ambitie ťťn van de belangrijkste B2B-operatoren in BelgiŽ te worden.