TVH Group

www.tvh.com

TVH nummer 20 in lijst aantrekkelijkste werkgevers

TVH Group - Elk jaar voert human resources specialist Randstad een grootschalig onderzoek naar de meest aantrekkelijke werkgevers in BelgiŽ. Nieuwkomer in de top 20 van dit jaar is TVH Ė wereldspeler op het vlak van onderdelen voor material handling en industriŽle voertuigen, en de verhuur, herstelling en verkoop van die machines Ė die zo naast namen als DEME, Janssen Pharmaceutica, Colruyt Group en VRT komt te staan.


TVH viert succesvol einde traineeships Technical Purchaser en Technical Advisor

TVH Group - Op 13 november 2019 vond bij TVH - wereldspeler op het vlak van heftrucks en industriŽle voertuigen en onderdelen voor die machines - een feestelijk afsluitmoment plaats van de programmaís Become Technical Purchaser (BCTP) en Become Technical Advisor (BCTA). Dankzij deze op maat gemaakte traineeships kunnen deelnemers meteen als technisch aankoper of opzoeker bij TVH aan de slag.


Feest bij TVH voor gouden jubileum

TVH Group - TVH begon in 1969 als bedrijfje van de twee vrienden Paul Thermote en Paul Vanhalst. 50 jaar later is het uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 6700 medewerkers. Het familiebedrijf, een wereldspeler op vlak van heftrucks en industriŽle voertuigen en onderdelen voor die machines, heeft dan ook een jubileumjaar gepland voor zijn medewerkers.


TVH is partner van F-TEC

TVH Group - Vanaf september 2016 is TVH Parts NV partner van F-TEC in het aanbieden van technische en technisch-commerciŽle opleidingen in het VK. F-TEC is een opleidingscentrum in Swindon (VK) dat zich toelegt op de behoeften van de heftruckindustrie.


TVH neemt GDI Group over

TVH Group - TVH Group heeft de aandelen van het Franse bedrijf GDI Group overgenomen. GDI Group is de Europese marktleider in de levering van vervangruiten en accessoires voor landbouwtractoren en industriŽle voertuigen. Deze overname laat TVH toe zijn activiteiten in de markten van industriŽle en landbouwvoertuigen uit te breiden en te versterken.


TVH lanceert online Forklift Museum

TVH Group - Op 17 mei introduceerde TVH de website forkliftmuseum.com. Op dit interactief platform kunnen heftruckliefhebbers fotoís van vintage heftrucks delen en beoordelen en kunnen ze de laatste updates over Forkliftmuseum lezen. De website is een initiatief van TVH en het Hongaarse bedrijf Pagat Gold.


TVH bouwt nieuw parts distributiecentrum in Waregem

TVH Group - TVH groeide uit van een familiebedrijf tot een ware multinational. Daardoor kampt de firma met plaatsgebrek in de logistieke afdeling bij het hoofdkantoor in Waregem. TVH zal in april 2016 een bestaand pand naast het TVH-hoofdkantoor afbreken om er een nieuwbouw van 12.000 m≤ op te trekken.


TVH neemt activa Deense Dantruck over

TVH Group - TVH Group heeft de activa van de Deense heftruckproducent DanTruck ApS overgenomen. Vanaf 21 maart 2016 wordt TVH hierdoor exclusief verdeler van onderdelen voor DanTruck- en Heden-heftrucks.


Nieuwe vennootschap TVH Equipment NV mikt op groei via regionalisatie

TVH Group - Op 1 maart 2015 fusioneerden de bedrijven Thermote & Vanhalst NV, Gunco NV en Milcon NV tot de nieuwe vennootschap TVH Equipment NV. Het samenbrengen van de verschillende Belgische verkoop-, verhuur- en service-activiteiten zorgt voor een efficiŽntere organisatie waarbij de klant centraal staat.


TVH neemt C-Tech over

TVH Group - Het Belgische bedrijf TVH Group, de wereldwijde leider in vervangonderdelen, verhuur en leverancier van materiaal voor de industrial equipment industrie, heeft de activa overgenomen van C-Tech Industries, LLC. (C-Tech), een Amerikaans bedrijf dat wordt beschouwd als leidende fabrikant van hoogwaardige elektronische joystickcontrollers en componenten voor de industrial equipment industrie.
Productivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen