Vanas Engineering

Dankzij een compleet productengamma voor magazijn- en werkplaatsinrichting in combinatie met logistieke software kan Vanas Engingeering u de gepaste oplossing bieden voor elke toepassing.

Vanas Engineering is zich reeds jaren bewust van het belang om software en opslagsystemen op elkaar af te stemmen. Software divisie Vanasoft heeft sinds 1989 een ruime ervaring en knowhow opgebouwd met gestandaardiseerde en gepersonaliseerde softwaretoepassingen voor magazijnbeheer. Dit zowel in de medische, logistieke als automotive sector.

Vanas Engineering is specialist in:

- Traditionele opslagsystemen

- Uittrekbare opslagsystemen

- Werkplaatsinrichting

- Gecontroleerde opslagsystemen

- Semiautomatische magazijnen

- Vending machines

- Logistieke software en maatwerk ontwikkeld door Vanasoft

- Milieu en Veiligheid (VLAREM)

www.vanasengineering.eu

Logistieke dienstverlener H.Essers verhoogt zijn efficiŽntie

Vanas Engineering - Om hun productiviteit verder te verhogen breidt Essers zijn opstelling met Storeganizers en 3 verticale plateauliften uit met extra plateauliften en een rollenbaan met drop-to-lights van Vanas. Essers koos ook deze keer voor 3 Modula liften met een externe dubbele afleg. Dankzij deze optie wordt de tweede lade met goederen klaargezet terwijl de picker de goederen uit de eerste lade verzamelt, wat resulteert in snellere wisseltijden.


Vanas introduceert nieuwe horizontale carrousel

Vanas Engineering - Vanas Engineering, in Melsele, introduceert een nieuwe horizontale carrousel. De Modula HC is een betaalbare oplossing die werd ontworpen om aan de groeiende vraag naar automatisatie van opslag en distributie van kleine producten en goederen te voldoen. De Modula HC werd ontworpen volgens de modernste veiligheidsnormen. De carrousel staat garant voor veiligheid, ergonomie, efficiŽntie en productiviteit.


Modula Slim: minimale diepte, maximale efficiŽntie

Vanas Engineering - Vanas breidt zijn assortiment aan verticale liften uit met de Modula Slim. De Modula Slim is de ideale oplossing voor iedereen die op zoek is naar een volledig flexibele oplossing voor verticale opslag. De Modula Slim biedt alle voordelen van een automatisch verticaal magazijn op slechts 3 m≤ vloeroppervlakte.


Verhoogde efficiŽntie dankzij gedecentraliseerde vending machines

Vanas Engineering - Vending systemen of distributieautomaten raken steeds meer ingeburgerd. Snoepautomaten, cola-automaten of broodautomaten staan overal in het straatbeeld. In industriŽle omgevingen is dit systeem in volle opgang. Deze robuuste automaten, voorzien van een complete software, worden meer en meer ingezet voor onbemande maar toch gecontroleerde uitgifte van producten.


Meer ergonomie dankzij zwaarlast uitrolstellingen

Vanas Engineering - Voor de opslag van zware pakken staafmateriaal (staal, inox,Ö) koos Sobinco voor zwaarlast uitrolstellingen van de Nederlandse fabrikant Thiel Systems. Vanas Engineering is officieel full-service verdeler voor de Belgische markt en doet, naast de montage in eigen beheer, ook de ondersteuning na verkoop. Dankzij deze oplossing bespaart Sobinco heel wat plaats ťn tijd en is de ergonomie aanzienlijk verhoogd.


Agenda

22/08 - 26/08: ACHEMA, Frankfurt am Main

30/08 - 02/09: TechniShow, Jaarbeurs Utrecht

13/09 - 17/09: AMB, Messe Stuttgart (D)

21/09 - 22/09: Design to Manufacturing (D2M), Kortrijk Xpo

27/09 - 30/09: Micronora, BesanÁon (F)

14/03/23 - 16/03/23: Embedded World, NŁrnberg

15/04/24 - 19/04/24: Wire/Tube, DŁsseldorf (D)