TENTE

TENTE is een fabrikant van wielen en zwenkwielen. Het bedrijf produceert en levert innovatieve, hoogwaardige wielen en zwenkwielen op maat in verschillende segmenten: medisch, institutioneel, industrieel en heavy duty. TENTE gelooft sterk dat wielen een product bepalen, en zoekt telkens naar individuele oplossingen om - vertrekkend van de wielen - producten te verbeteren en problemen op te lossen. Klanten in meer dan 100 landen waarderen de robuustheid, betrouwbaarheid, duurzaamheid en het functioneel ontwerp van onze wielen.

TENTE heeft vestigingen over de hele wereld, het hoofdkantoor is gevestigd in Keulen (Duitsland), waar ook de ontwikkeling van onze oplossingen gebeurt. Ervaren ontwerpers en ingenieurs creëren innovatieve producten die in eigen beheer worden geproduceerd met zelf ontwikkelde productietechnieken. Deze filosofie garandeert de kwaliteit, en zorgt ervoor dat TENTE een leidende positie in de wereldmarkten heeft verworven.

TENTE en Verhagen Leiden vinden het wiel van de tuinbouw opnieuw uit

TENTE - Innovatie wordt almaar belangrijker om productief en duurzaam te werken. Ook in de (glas)tuinbouw. Wielenfabrikant TENTE en machinebouwer Verhagen Leiden ontwikkelden speciaal voor tuinders een nieuw type bladzuiger dat dankzij zijn hightech wielen vlot en zacht, zonder haperingen, over de buisrail rijden. Resultaat: minder schade en meer productiviteit voor de tuinbouwer.


Agenda

03/05 - 06/05: Ipack-Ima, Milaan

17/05 - 20/05: Global Industrie, Paris Nord-Villepinte

17/05 - 20/05: Measurement World, Paris Nord-Villepinte

18/05 - 20/05: Indumation.be, Kortrijk Xpo

30/05 - 02/06: Hannover Messe

22/08 - 26/08: ACHEMA, Frankfurt am Main

30/08 - 02/09: TechniShow, Jaarbeurs Utrecht

27/09 - 30/09: Micronora, Besançon (F)