ABISS2019 verwelkomt ‘Very Industrial Digital Innovators’

Op 3 oktober wordt Kortrijk Xpo de hub voor alle ‘Very Industrial Digital Innovators’. Dan verwelkomt ABISS2019 - de 4-de netwerkbeurs en summit voor de digitale, slimme en geconnecteerde industrie - minstens 600 C-levels en afdelingshoofden uit alle takken van de Belgische industrie. Deze eendagsbeurs, met intussen zo’n 60 technologiepartners, mag zich na 3 edities met recht en reden ‘the place to be for the smart & connected industry’ noemen.

Zoals steeds zal u kunnen genieten van een mix van expert classes en user cases uit de Europese industrie. U ontdekt er meteen ook een uitgebreid aanbod partners die gespecialiseerd zijn in apps, software, integraties en oplossingen voor alle industriële organisaties en afdelingen. Aanbieders van toepassingen voor IoT en 5G, Big Data, AI, Analytics, AR/VR, Machine Learning, Blockchain, Cybersecurity presenteren er hun top-notch innovaties voor uw organisatie en elk van haar afdelingen (engineering, productie, maintenance, planning, quality, asset management, supply chain, logistics…).

Uiteraard wordt dit alles omkaderd met een doorlopende free catering voor u en uw digital team, aangepast aan het moment van de dag.

Deze editie worden er opnieuw 7 expert classes georganiseerd door neutrale specialisten uit kenniscentra en CTO’s die voor u hun digitalisatietraject uit de doeken doen. Wat mag u zoal verwachten? U krijgt een mix van keynotes en cases van factories of the future, 5G en Cyber for Industry of things, Digital Twin, Articifial Intelligence en Deep Learning, AR/VR en XR toepassingen in de slimme en geconnecteerde fabriek.

www.abissummit.eu

© Productivity.be, 07/06/2019


Feel free to share


3D printen

Productoverzichten:
Machines voor plasticsMachines voor metaal
Technologieën:
FDMSLASLSSLMBJMJDEDEBM
Populair in 3D printen:
Barstjes in 3D printermarkt?
Design voor additive manufacturing
Afwerking van 3D geprinte werkstukken


Productivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen