’s Werelds eerste Cloud-Native WMS

Met zijn nieuwe Manhattan Active Warehouse Management heeft Manhattan Associates naar eigen zeggen ’s werelds eerste cloud-native WMS gelanceerd. De applicatie draait volledig in de cloud en is – zoals het in die wereld hoort – opgebouwd rond micro-services. Dat maakt de applicatie uitzonderlijk flexibel en schaalbaar.

Het nieuwe Active Warehouse Management van Manhattan Associates is een omvangrijke applicatie die zowel de activiteiten in een warehouse als andere elementen uit de supply chain management omvat. De verschillende functionaliteiten zijn uitgewerkt als micro-services waarbij elke gebruik kan selecteren wat voor hem relevant is of niet. Ook de integratie met fysieke systemen in een warehouse wordt via micro-services geregeld.

De user interfaces zijn ingedeeld in twee applicaties: WM Mobile, dat alle transacties in het warehouse omvat en dus als UI voor operatoren dient, en WM’s Unified Control dat een globaal perspectief biedt voor management.

Een van de voordelen van de cloud-based architectuur is dat de toepassing automatisch mee schaalt met de noden van gebruikers. Waar nodig wordt automatisch meer rekenkracht of opslagcapaciteit geboden. Een andere consequentie van de architectuur is dat gebruikers nooit meer geconfronteerd worden met upgrades omdat aanpassingen en verbeteringen in de services of user interfaces automatisch in gebruik genomen worden.

© Productivity.be, 28/05/2020


Feel free to share


3D printen

Productoverzichten:
Machines voor plasticsMachines voor metaal
Technologieën:
FDMSLASLSSLMBJMJDEDEBM
Populair in 3D printen:
Barstjes in 3D printermarkt?
Design voor additive manufacturing
Afwerking van 3D geprinte werkstukken


Productivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen