Modula Slim: minimale diepte, maximale efficiŽntie

Vanas breidt zijn assortiment aan verticale liften uit met de Modula Slim. De Modula Slim is de ideale oplossing voor iedereen die op zoek is naar een volledig flexibele oplossing voor verticale opslag. De Modula Slim biedt alle voordelen van een automatisch verticaal magazijn op slechts 3 m≤ vloeroppervlakte.

Net zoals de Modula lift is de Modula Slim een afgesloten toren waarin producten afgeschermd en stofarm worden opgeslagen. Alle goederen worden overzichtelijk en ergonomisch aan de gebruiker aangeboden. Door middel van de beheersoftware

Gigasoft worden pickings geoptimaliseerd en de toegang gecontroleerd. De Modula Slim biedt dus alle voordelen van een automatisch verticaal magazijn, maar is slechts 1,6 meter diep en neemt amper 3 m≤ vloeroppervlakte in.

Dankzij de vooraf gemonteerde basismodules kan de Modula Slim snel geÔnstalleerd en makkelijk verplaatst worden. Binnen 48 uur is het toestel gebruiksklaar.

Daarbij is de Modula Slim ook makkelijk te gebruiken. De operatoren kunnen de lift op een eenvoudige wijze bedienen vanwege de gebruiksvriendelijke touchscreen en hulpmiddelen zoals de bevestigingsknop en de LED-bar.

Omdat de Modula Slim maar een kleine oppervlakte in beslag neemt, is het de ideale oplossing voor kleinere magazijnen, werkplaatsen of zelfs showrooms. De Modula Slim biedt alle voordelen van een automatisch magazijn, maar neemt slecht de ruimte in van een verticale paternoster. Zo kunnen magazijnen met minder opslagruimte toch heel wat materialen opslaan. Bovendien wordt het materiaal steeds veilig en netjes bewaard en is er steeds controle op de voorraad.

Nieuwsbericht van Vanas Engineering NV, 18/02/2020


Feel free to shareProductivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen