Red Lion introduceert de NT4008 Gigabit Layer 2 PROFINET-switch

Red Lion is verheugd de NT4008 te introduceren; een nieuwe 8-poorts Gigabit managed Industrial Ethernet switch serie. De NT4008 serie switches zijn gecertificeerd om te voldoen aan de PROFINET PNIO v2.34 Conformance Class-B standaarden om een naadloze integratie in PROFINET netwerken te garanderen met behulp van standaard PLC configuratie en management tools.

Red Lion's NT4008 zijn UL Klasse 1, Divisie 2 en ATEX gecertificeerd voor gebruik in gevaarlijke en gewone locaties, ABS gecertificeerd voor toepassingen aan boord van schepen en EN50155 gecertificeerd voor spoorwegtoepassingen, waardoor een betrouwbare werking in bijna elke omgeving wordt gegarandeerd. De IP-30 metalen DIN-Rail behuizingen, redundante 12-58 VDC stroomingangen, brede -40 tot 75įC bedrijfstemperatuurbereiken en tot 50G schokbestendigheid kunnen zelfs de meest extreme industriŽle omstandigheden aan.

Met koper- en glasvezelopties in zowel Fast Ethernet- als Gigabit-configuraties, evenals geavanceerde beveiliging en verkeerscontrole, combineert Red Lion's NT4008 de kracht van PROFINET real-time gegevensuitwisseling met de prestaties en vertrouwde betrouwbaarheid die alleen Red Lion kan leveren. Dit helpt om het succes van Industry 4.0 initiatieven wereldwijd te garanderen.

Nieuwsbericht van Red Lion Controls, 13/01/2021


Feel free to share