Goed nieuws voor ABISS2020

De organisatoren van ABISS2020 Ė het netwerkevent dat zich focust op software, apps en andere oplossingen voor digitalisering Ė melden het goede nieuws dat de overheid beslist heeft dat B2B vakbeurzen, congressen en netwerkevents vanaf 1 september terug kunnen plaatsvinden. ABISS2020 wordt op 8 oktober de grootste editie ooit, en er komt een online uitbreiding voor mensen die het event niet fysiek kunnen bijwonen.

Met meer dan 70 technologiepartners wordt de volgende editie van ABISS de grootste ooit. Het event vindt plaats in Kortrijk Xpo op 8 oktober. De themaís van het netwerkevent worden samengevat in ďIndustry of Things, Intelligence of Things, Security of ThingsĒ. Alle moderne technologieŽn zoals digitalisering, artificiŽle intelligentie en cloud computing komen er aan bod, met ook ruim aandacht voor de beveiliging van dit alles.

Omwille van covid-19 blijven een aantal speciale maatregelen van kracht zoals de noodzaak om vooraf te registreren en het dragen van een masker, maar verder is er alle gelegenheid om die dag relevante bedrijven en experten te ontmoeten. Voor mensen die niet fysiek naar het event kunnen, wordt een online uitbreiding opgezet met gelegenheid om online te netwerken en de expert classes in een stream te volgen.

© Productivity.be, 24/08/2020


Feel free to shareProductivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen