Flowsensor SMC voor groot debiet

De nieuwste digitale flowsensor in het SMC assortiment, de PF3A7#H, monitort het persluchtverbruik van de hoofdleiding in een verhouding van 100:1. Deze flowsensor bestrijkt daardoor een breed meetgebied. Het scherm is duidelijk en eenvoudig afleesbaar wat van belang is voor het monitoren van de hoofdleiding, een aftakking of specifieke apparatuur.

Met de indrukwekkende flowratio van 100:1, de verhouding tussen het volle schaalbereik en het minimale meetpunt, kan de PF3A7#H zowel lekken detecteren als het persluchtverbruik van de hoofdleiding monitoren.

De weergave van de informatie bevindt zich in het hart van de flowsensor. Het scherm informeert in drie kleuren, beschikt over een boven- en onder display en is in stappen van 90į draaibaar. Machineoperators kunnen de schakeluitgang instellen, terwijl ze de gemeten waarde controleren.

De analoge uitgang geeft gedetailleerde informatie over de actuele prestaties van een applicatie. Bovendien kan de externe ingang de geaccumuleerde-, piek- en laagste waarden resetten zonder dat hiervoor een handeling noodzakelijk is.

De PF3A7#H is zeer duurzaam, doordat de behuizing is gemaakt van een aluminiumlegering. De omloopconstructie beperkt de hoeveelheid vochtige lucht en deeltjes die de flowsensor tegenkomt. Dit bevordert de levensduur.

Nieuwsbericht van SMC, 30/04/2019


Feel free to shareProductivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen