Performante sturingshardware voor compacte CNC's

De Siemens-divisie Drive Technologies heeft nieuwe sturingshardware ontwikkeld met meer computerkracht voor haar paneelgebaseerde Sinumerik 828D en Sinumerik 828D Basic compacte CNC's voor draaien en frezen. De nieuwe PPU2xx.3-paneelverwerkingseenheden vervangen de eerdere PPU2xx.2-generatie, en zijn verkrijgbaar voor alle zes versies van de compacte CNC van Siemens.

De grotere computerkracht zorgt voor een aanzienlijke verhoging van de werkingssnelheid van de Sinumerik Operate-gebruikersinterface tijdens de indienststelling, programmering en bediening. Bijvoorbeeld bij het wijzigen van de bedieningszones worden de nieuwe vensters bijna dubbel zo snel geladen.

De nieuwe PPU2xx.3-hardware voor Sinumerik 828D en Sinumerik 828D Basic heeft een robuuster ontwerp dan de vorige versie zodat deze ook in veeleisende omgevingen gebruikt kunnen worden, en beter beveiligd zijn tegen bedradingsfouten bij de installatie in een schakelkast. Bovendien kan de Sinumerik 828D Basic nu ook gebruikt worden voor het draaien en frezen met slechts ťťn hardwaresysteem. Hierdoor worden de kosten verlaagd, in het bijzonder op het vlak van logistiek en voorraden van reserveonderdelen.

PPU2xx.3 heeft dezelfde dimensies en connectoren en is volledig compatibel met versie PPU2xx.2. Hierdoor is een probleemloze conversie naar de nieuwe hardware verzekerd, waarvoor Sinumerik 828D V4.5 SP3-software of hoger vereist is.

De Siemens-divisie Drive Technologies heeft nieuwe sturingshardware ontwikkeld met meer computerkracht voor haar paneelgebaseerde Sinumerik 828D en Sinumerik 828D Basic compacte CNC's voor draaien en frezen.

Nieuwsbericht van Siemens, 11/03/2015


Feel free to shareProductivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen