Agidens

De Agidens Group ontwerpt, ontwikkelt en realiseert automatiseringsoplossingen voor markten als Tank Terminals, Food & Beverage, Life Sciences, Infrastructuur en Chemicals. Agidens biedt op maat gemaakte oplossingen voor haar klanten om hen een concurrentieel voordeel te bieden. De kernactiviteiten omvatten consulting en advies, turnkey automatiseringsprojecten en life cycle services. De Agidens Group heeft haar hoofdzetel in Zwijndrecht en stelt meer dan 400 mensen tewerk.

www.agidens.com

Bouw modern tankpark versterkt positie Tankopslag Verbeke

Agidens - Bij Tankopslag Verbeke (TOV) uit Hemiksem ging gisteren de spade in de grond voor de bouw van een nieuw en modern tankpark voor de op- en overslag van vloeibare producten. De uitbreiding bestaat uit zes nieuwe opslagtanks en een laadstation voor vrachtwagens. Het moet zorgen voor een betere veiligheid, efficiŽntie en betrouwbaarheid van de site.


Agidens brengt expertise naar Nederland

Agidens - Het Antwerpse Agidens, dat engineerings- en automatiseringsdiensten levert aan industrie- en infrastructuurbedrijven, heeft een dochteronderneming opgericht in Nederland onder de naam Agidens Infra BV. Deze stap kadert in de internationale groeiplannen van het bedrijf, die het heeft uitgetekend in een nieuwe strategische visie voor 2020. Agidens scoorde in Nederland al enkele grote infrastructuurprojecten.


Groei Agidens zorgt voor jobs in binnen- en buitenland

Agidens - Het bedrijf Agidens uit Zwijndrecht kent een sterke groei die zorgt voor extra banen. Agidens, gespecialiseerd in automatisering, advies en technisch onderhoud, stelt sinds deze week meer dan 500 mensen te werk. Naast die medewerkers is het bedrijf op zoek naar meer dan vijftig nieuwe collegaís die de ambitieuze groei van het bedrijf in binnen- en buitenland kunnen ondersteunen.


Agidens nieuwe naam voor vroegere Egemin-divisies

Agidens - Agidens is de nieuwe bedrijfsnaam van de vier voormalige Egemin-divisies die samen verdergaan na de verkoop op 6 mei jl. van de Handling Automation divisie en de merknaam Egemin Automation aan de KION Group. Agidens blijft dezelfde diensten leveren als voordien. Met een duidelijke focus en strategie wil het bedrijf duurzaam verder groeien in alle divisies: Process Automation, Life Sciences, Infra Automation en Consulting & Services.Productivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen