Rittal

Stokkelaar 8
Industrieterrein E17/3206
093539111
info@rittal.be
www.rittal.be

Systeemaanbieder pakt uit met innovaties

Rittal - Van 8 tot en met 10 februari 2017 neemt Rittal deel aan de vierde editie van Indumation in Kortrijk Xpo. ĎSmart all the wayí is deze keer het centrale thema van de vakbeurs voor automatiseringstechnologie voor productie, infrastructuur en procesindustrie. Een onderwerp waar Rittal zich bijzonder goed in kan vinden.


HygiŽnische klimaatcontrole

Rittal - Productieruimtes in de voedings- en farmaceutische industrie moeten hygiŽnisch ingericht zijn, en dat geldt ook voor de schakelkasttechnologie. Met haar nieuwe lucht/water-warmtewisselaars, uit het Hygienic Design gamma, biedt Rittal een gestandaardiseerde oplossing voor een efficiŽnte klimaatregeling van schakelkasten bij toepassingen waar hygiŽne van kritiek belang is.


Rittal breidt Ri4Power systeem 185 mm uit

Rittal - Het nieuwe railsysteem, Ri4Power 185 mm, van Rittal biedt de ideale voorwaarden voor een compacte en veilige systeemopbouw voor stroomverdelingen, en dit rekening houdend met de economische aspecten en vereisten van de actuele norm IEC 61439-1. Om het toepassingsgebied te verruimen en het gebruik eenvoudiger te maken, heeft Rittal het assortiment uitgebreid met meer adapters en opbouwcomponenten.


Slimme oplossingen voor de netwerkindustrie

Rittal - Tijd en kosten sparen en daardoor de eigen concurrentiekracht verhogen - met welke producten, productieoplossingen en diensten dat lukt, toont Rittal op de Hannover Messe 2016. Onder het motto ĎOur expertise. Your benefit.í ontdekken bezoekers in hal 11, stand E06, slimme producten voor de netwerkindustrie, oplossingen voor versnelde productieprocessen en services met duidelijke meerwaarde.


Thermische belasting beheersen bij bordenbouw

Rittal - Een consequente standaardisering en de inzet van systeemtechniek zorgen bij bordenbouw voor een maximale efficiŽntie en veiligheid. Dit is ook toepasbaar bij de genormaliseerde laagspanningsverdelingen met complexe koelingsvereisten. Hoe installaties volgens IEC 61439 met hittebelasting tot 20 kW met Rittal efficiŽnt en veilig gerealiseerd kunnen worden, toont een recente referentietoepassing van elotec Elektrotechnik GmbH.


Hygienic Design voor de voedingsindustrie

Rittal - Alle processtappen binnen de voedingsindustrie moeten correct gedocumenteerd worden, vanaf de grondstoffen tot en met het verpakken van het verbruiksklare product. Volgens het IFS (International Featured Standards) moet hierbij een systeem met perfecte traceerbaarheid gebruikt worden.


Datacenter-in-a-box van Rittal

Rittal - Rittal lanceert haar Ďdatacenter-in-a-boxí, het kant-en-klare datacenter op maat van kleine en middelgrote ondernemingen. Deze gestandaardiseerde oplossing is klaar voor ingebruikname en voldoet aan alle vereisten op vlak van koeling, stroomverdeling, monitoring en veiligheid. De kast neemt, met een grondvlak van amper 1,1 m≤, bijzonder weinig plaats in en is compatibel met een breed assortiment optiepakketten en toebehoren.


Nieuwe functies voor Rittal CMC III

Rittal - Monitoring en afstandsbeheer drukken gestaag onderhouds- en werkingskosten en zorgen voor een grotere beschikbaarheid. Zo reduceren controle, meten en sturen met Rittal CMC III (Computer Multi Control) het risico op stilstand tot een minimum en is preventief ingrijpen mogelijk.Productivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen