Voel steeds de polsslag van uw instrumenten

De polsslag van een patiënt voelen – in eerste hulp bij ongevallen is het één van de eerste taken om na te gaan hoe hij of zij er aan toe is. Stel je voor dat het nemen van de polsslag meteen een volledige scan van de gezondheidstoestand zou opleveren. Dat is wat de Heartbeat Technology doet voor meetinstrumenten.

De instrumenten van Endress+Hauser worden uitgerust met een complete diagnostische toolbox die het monitoren, verifiëren en testen mogelijk maakt. Online en zonder het instrument uit te bouwen.

De Heartbeat Technology is een van de thema’s die aan bod komen op de events De Toekomst van industriële meetapparatuur, op 29 mei (nl), 19 juni (nl) of 21 juni (fr). Klik hier voor meer info en gratis inschrijving.

Heartbeat Diagnostics

Endress+Hauser instrumenten bevatten een groot aantal interne algoritmes die het instrument voortdurend testen op hun belangrijkste “gezondheidsparameters”. Zodra deze parameters afwijken van vooraf gedefinieerde referentiewaarden wordt een alarmsignaal gecreëerd volgens Namur NE107. Het toepassen van deze diagnostische gegevens is een eerste stap naar condition based monitoring.

Heartbeat Verification

De ingebouwde test-routines maken het mogelijk om een instrument in-situ, dus zonder uitbouw of procesonderbreking, te testen en daarvan een rapport te ontvangen. Het rapport wordt automatisch gegenereerd en aangeboden als een PDF-document. Ook ondersteunt de verificatiefunctie de traceerbaarheid en zekerheid van een meting.

Heartbeat Monitoring

Heartbeat Monitoring maakt gebruik van de diagnostische algoritmes om het verloop van de gezondheidsparameters op continue basis op te volgen. Dit stelt gebruikers in staat om de zekerheid en de beschikbaarheid van hun metingen nog verder te verhogen. Continue monitoring is een essentiële stap in de uitbouw van predictief onderhoud.

Niet alleen voor flowmetingen

Omdat alle instrumenten ontwikkeld worden volgens dezelfde standaarden, is deze technologie op een uniforme wijze beschikbaar in flowmeters, niveaumetingen, analysers en sensoren voor temperatuur en druk.

Ingezonden door Endress+Hauser, 14/05/2018


Feel free to share

Newsletter Process Automation

Wenst u regelmatig update alerts te ontvangen over nieuwe artikels en productoverzichten?

De toekomst van industriële meetapparatuur

Ter gelegenheid van de opening van haar gloednieuwe bedrijfsgebouw organiseert Endress+Hauser drie events met als centrale thema “De Toekomst van industriële meetapparatuur”.
Live-demo’s en augmented reality
Keynote sprekers van TNAV, Process Automation Solutions, Ordina en Flanders’ Food
Walking dinner, rondleiding en casino games.
Meer info en gratis inschrijving voor de events op 29 mei (nl), 19 juni (nl) of 21 juni (fr).

Agenda

Advanced Engineering 2018, Flanders Expo Gent, 16-17/5/18
Achema, Frankfurt am Main, 11-15/6/18
Sensor+Test, Nürnberg, 26-28/6/18
Meer


Productivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen