Vansichen Linear Technology

In 1993 werd Vansichen Linear Technology opgericht door Maxime Vansichen. De organisatie verkoopt standaard onderdelen voor lineairtechniek. Door te werken met verschillende fabrikanten, biedt Vansichen Linear Technology het meest complete gamma componenten voor lineaire bewegingen. Het engineeren en produceren van lineaire systemen op maat en robottracks behoren ook tot de activiteiten.

Vansichen neemt Duitse sectorgenoot SimKon over

Vansichen Linear Technology - Op woensdag 20 mei werd de overname van SimKon G. Ziel GmbH door Vansichen Linear Technology met een handtekening van beide partijen bekrachtigd. Met de overname van het Duitse SimKon krijgt Vansichen Linear Technology er een vestiging bij in de grootste machinebouwmarkt van Europa. Dit is een belangrijke stap in het internationale groeitraject dat het Hasseltse bedrijf voor ogen heeft.


Track voor grootste FANUC robot ooit

Vansichen Linear Technology - Om het bereik van de grootste FANUC robot uit het gamma uit te breiden, ontwikkelde Vansichen Linear Technology een custom made robottrack. De FANUC robot, de M-2000iA/2300 om precies te zijn, heeft met zijn zes assen een bereik van 3734 mm. Door die robot op een zevende as (de track) te plaatsen, vergroot de reikwijdte immens. Op dit moment staat er een demo-model tentoongesteld bij Pollers nv in Heusden-Zolder.


Agenda

22/08 - 26/08: ACHEMA, Frankfurt am Main

30/08 - 02/09: TechniShow, Jaarbeurs Utrecht

13/09 - 17/09: AMB, Messe Stuttgart (D)

21/09 - 22/09: Design to Manufacturing (D2M), Kortrijk Xpo

27/09 - 30/09: Micronora, Besanšon (F)