Robuuste mobiele apparaten

Getac, een toonaangevende fabrikant van robuuste mobiele computers, kondigt vandaag aan dat het door de BMW Group is geselecteerd om hen te voorzien van robuuste mobiele apparaten en oplossingen. De Getac-toestellen zullen door BMW wereldwijd gebruikt worden in verschillende sectoren, waaronder R&D-diensten, productie, logistiek en werkplaatsdiagnoses.

De twee bedrijven hadden al een technologisch partnerschap. BMW gebruikt al zes jaar Getac-apparatuur voor het testen van auto's en toepassingen. Met de hernieuwde samenwerking heeft Getac een grote nieuwe opdracht van de BMW Group gekregen voor de verharde notebooks en tablets uit de S410, V110, F110, A140, UX10 en T800-serie.

Om oplossingen te bieden die voldoen aan de complexe eisen van de BMW Group, heeft Getac zijn uitrusting aangepast aan de individuele behoeften van de verschillende gebruikersgroepen binnen het bedrijf. Op het gebied van R&D zijn veiligheid en de bescherming van gevoelige gegevens van het grootste belang. In de logistiek maakt het heldere, 14-inch display van de Getac A140 en de optionele barcode- en RFID-lezers van het interne BVIS-pickingsysteem het registreren van belangrijke gegevens eenvoudig en efficiŽnt.

Elke Getac-notebook en -tablet is uiterst betrouwbaar en levert krachtige prestaties, zodat gebruikers complexe taken zo efficiŽnt mogelijk kunnen uitvoeren. Getac solutions zijn ook water- en stofbestendigheid (IP52 en IP65 gecertifieerd) en voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van de auto-industrie.

De BMW Group gebruikt de semi-robuuste S410-notebook voor de internationale voertuigdiagnose. Belangrijke kenmerken zijn onder andere draadloze connectiviteit voor directe toegang tot diagnostische gegevens en snelle voertuigtests, terwijl de Getac LumiBond 2.0-touchscreentechnologie van Getac een uitstekende leesbaarheid biedt, zelfs in direct zonlicht. Vier geavanceerde aanraakmodi (Touch/Rain, handschoen of pen) bieden een efficiŽnte afhandeling van serviceorders, voor een hoge kwaliteit en korte levertijden.

De robuuste oplossingen van Getac helpen om nieuwe manieren te vinden om de hele keten van de automobielproductie te optimaliseren, met het oog op "Industry 4.0" en digitale transformatie.

Getac's marktaandeel in de auto-industrie groeit gestaag dankzij de voortdurende inzet voor R&D, de implementatie van de nieuwste technologie, een uitgebreid serviceconcept en de mogelijkheid om oplossingen op maat te maken voor de individuele wensen van de klant. Dit is de enige manier om aan de hoge eisen van de industrie te voldoen.

"De grote uitdaging wanneer je samenwerkt met de BMW Group is dat ze actief zijn op heel veel gebieden. Die hebben allemaal hun eigen uitrustingsvereisten waaraan moet worden voldaan", legt Rick Hwang, President van de Rugged & Video Solutions Business Group bij Getac, uit. "We zijn dan ook erg blij dat BMW opnieuw voor Getac heeft gekozen en zo het succes voortzet dat ze met behulp van onze apparaten al hebben bereikt in de procesoptimalisatie.Ē

Eric Yeh, Directeur Verkoop en Operations bij Getac Technology GmbH, voegt hieraan toe: "We zijn erg trots op deze nieuwe grote opdracht voor de BMW Group. Ook dit is een groot succes voor ons, vooral omdat het ook een erkenning is van onze voortdurende inspanningen om onze klanten te ondersteunen en hun verwachtingen zo goed mogelijk in te lossen".

Nieuwsbericht van Getac, 14/01/2020


Feel free to shareProductivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen