’s Werelds grootste virtuele conferentie en expo over collaboratieve robots

WeAreCOBOTS is ’s werelds grootste virtuele evenement rond collaboratieve robots en vindt plaats van 16 tot en met 18 juni 2020. De expo mikt op een Europees publiek met meer dan dertig virtuele stands, vijftig live keynotes over trends in automatisering, heel wat productnieuws en demonstraties in vijf verschillende talen.

Nu de Europese evenementenindustrie op z’n kop staat, slaat Universal Robots (UR) een heel nieuwe weg in: van 16 tot en met 18 juni, elke dag van 10 tot 16 uur, organiseert de Deense cobot-pionier ‘WeAreCOBOTS’. Bezoekers uit alle sectoren kunnen gratis een kijkje komen nemen op de virtuele stands en meer te weten komen over de vele voordelen van collaboratieve automatisering door in gesprek te gaan met vooraanstaande cobot-experts.

Na een succesvolle gelijksoortige online expo in Duitsland in april – de eerste in z’n soort – komt UR nu met ‘WeAreCOBOTS’ door heel Europa in het Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans. Jürgen von Hollen, directeur van Universal Robots: “Deze virtuele cobot-expo is een fantastische nieuwe manier om in contact te komen met iedereen die meer wil weten over de wereld van automatisering. Met ‘WeAreCOBOTS’ bieden we geïnteresseerden uit allerlei sectoren en van grote en kleine organisaties de kans meer te weten te komen over de trends in automatisering – uiterst relevant nu de wereld in zulk zwaar weer verkeert.”

Von Hollen wijst op de uitdagingen van sociale onthouding en onderbroken supply chains in de maakindustrie, waarbij geprobeerd wordt de bedrijven overeind te houden, de productie te laten draaien en de gezondheid en veiligheid van het personeel te garanderen. “We zijn trots dat we deze unieke virtuele ruimte kunnen bieden om bezoekers te laten ervaren hoe collaboratieve automatisering deze problemen oplost.”

Het programma van ‘WeAreCOBOTS’ is zeer veelzijdig, met vijftig live keynotes over trends en inzichten door vooraanstaande experts, een verkenning van de ongekende mogelijkheden van het UR+ ecosysteem en een les ‘hoe haal ik het meeste uit m’n robot?’ door Universal Robots Academy. Op de expo zijn ook live demonstraties van innovatieve automatiseringsapplicaties, zoals verpakken & palletiseren, schuren & polijsten, machinebelading en schroeven.

www.ubivent.com/register/universal-robots-en

Nieuwsbericht van Universal Robots, 03/06/2020


Feel free to share


3D printen

Productoverzichten:
Machines voor plasticsMachines voor metaal
Technologieën:
FDMSLASLSSLMBJMJDEDEBM
Populair in 3D printen:
Barstjes in 3D printermarkt?
Design voor additive manufacturing
Afwerking van 3D geprinte werkstukken


Productivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen