ORA Machines en FANUC Benelux slaan handen in elkaar

Met meer dan 30 jaar ervaring is FANUC de pionier in het bouwen van 100% elektrische spuitgietmachines, namelijk de ROBOSHOT. FANUC beschikt het over een maandelijkse productiecapaciteit van 400 ROBOSHOT-machines en wereldwijd zijn er meer dan 50.000 ROBOSHOT-machines geÔnstalleerd en actief in verschillende industrieŽn en toepassingen.

In de Benelux markt wil FANUC Benelux zijn huidige marktpositie in de kunststofindustrie verder versterken en uitbouwen. Bedrijven actief in de kunststofindustrie zijn steeds meer op zoek naar ťťn aanspreekpunt voor een innovatieve, specifieke totaaloplossing. Om hier een antwoord op te bieden zal vanaf september 2019, ORA Machines de FANUC ROBOSHOT-spuitgietmachines vertegenwoordigen.

ďMet bijna 70 jaar ervaring in het spuitgietproces en een volledig aanbod aan randapparatuur ligt het DNA van ORA Machines in lijn met het DNA van FANUC Benelux. Beide bedrijven zijn toonaangevend op het gebied van automatisaties in verschillende industrieŽnĒ, zegt Managing Director Paul Ribus.

ďORA machines draagt productkwaliteit en -innovatie hoog in het vaandel. Om dit te kunnen garanderen, werken we uitsluitend samen met leveranciers die een uitstekende reputatie hebben. Om die reden, hebben wij FANUC als nieuwe partner gekozenĒ, vult Pieter Van Ballegooijen, Managing Director van ORA Machines aan.

Tijdens de Kunststoffenbeurs in Veldhoven, 25-26 september, zal ORA deze samenwerking voor het eerst aan de Benelux-markt tonen en kunnen bezoekers de ROBOSHOT bezichtigen. Iets later, tijdens de K-show, dť belangrijkste beurs voor de kunststof- en rubberindustrie in DŁsseldorf vertegenwoordigt ORA Machines de FANUC ROBOSHOT van 16 tot en met 23 oktober.

Nieuwsbericht van FANUC, 16/09/2019


Feel free to shareProductivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen