Teradyne kondigt managementwissel aan bij Universal Robots

Teradyne, het moederbedrijf van Universal Robots, kondigt vandaag aan dat Jürgen von Hollen, de voorzitter van Universal Robots, besloten heeft om op 31 december a.s. het bedrijf te verlaten. Jürgen Von Hollen, die sinds oktober 2016 aan het hoofd stond van Universal Robots, wil een nieuwe uitdaging aangaan in een andere branche.

“Ik bedank Jürgen voor de manier waarop hij de voorbije vier jaar Universal Robots heeft geleid,” zegt Mark Jagiela, de voorzitter en CEO van Teradyne. “In die periode is het bedrijf gegroeid van een eenvoudige startup tot de onmiskenbare marktleider in industriële collaboratieve robots. Hij laat een organisatie na die klaar is om volop verder te groeien dankzij zijn getalenteerde medewerkers, een gedreven ecosysteem van distributeurs en ontwikkelaars, en een voortdurend uitdijend klantenbestand.”

Gregory Smith, de voorzitter van de Industrial Automation Group binnen Teradyne, zal de leiding van Universal Robots overnemen tot er een definitieve nieuwe voorzitter aangesteld is.

Nieuwsbericht van Universal Robots, 20/11/2020


Feel free to share


3D printen

Productoverzichten:
Machines voor plasticsMachines voor metaal
Technologieën:
FDMSLASLSSLMBJMJDEDEBM
Populair in 3D printen:
Barstjes in 3D printermarkt?
Design voor additive manufacturing
Afwerking van 3D geprinte werkstukken


Productivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen