EfficiŽnt orderpicken dankzij optilbaar bestuurdersplatform

Een hogere werksnelheid, een maximum aan comfort en meer bescherming tegen aanrijdingen: dit zijn maar enkele voordelen van de nieuwe V08 van Linde Material Handling. Daarnaast is ook zijn werkhoogte een belangrijk pluspunt. Doordat het bestuurderscompartiment apart omhoog kan worden getild, biedt deze verticale orderpicktruck een grijphoogte tot wel 2,80 m.

De nieuwe Linde V08 bestaat in twee uitvoeringen: enerzijds de V08-01, waarbij de vorken vast verbonden zitten aan het sta-platform, en anderzijds de V08-02, waarbij de vorken onafhankelijk van het platform bewogen kunnen worden. Bij beide versies kunnen de verzamelde goederen meteen op de vorken worden geplaatst en kan snel naar de volgende locatie worden doorgereden: ĎDit zorgt voor een hogere efficiŽntie, vooral wanneer goederen afwisselend op het eerste en op het tweede niveau worden verzameldí, aldus EloÔse LťvÍque, product manager bij Linde Material Handling.

Ook de bediening werkt tijdsbesparing in de hand. Een belangrijk kenmerk van de V08 is het in hoogte verstelbare stuurwiel met drukschakelaars om van richting te veranderen. De schakelaars voor het laten stijgen of dalen van het bestuurdersplatform Ė evenals die voor de liftfunctie van de vorken van de V08-02 Ė zijn in het midden van het stuur aangebracht, zodat de orderpicktruck met ťťn hand kan worden bediend. Het platform kan ook tijdens het rijden reeds met een voetschakelaar worden neergelaten, met opnieuw een hogere werksnelheid tot gevolg.

Nieuwsbericht van Motrac Handling & Cleaning, 16/03/2020


Feel free to shareProductivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen