Motrac Handling & Cleaning

Noorderlaan 612
2030 Antwerpen
+32 3 360 11 11
www.motrac.be

EfficiŽnt orderpicken dankzij optilbaar bestuurdersplatform

Motrac Handling & Cleaning - Een hogere werksnelheid, een maximum aan comfort en meer bescherming tegen aanrijdingen: dit zijn maar enkele voordelen van de nieuwe V08 van Linde Material Handling. Daarnaast is ook zijn werkhoogte een belangrijk pluspunt. Doordat het bestuurderscompartiment apart omhoog kan worden getild, biedt deze verticale orderpicktruck een grijphoogte tot wel 2,80 m.


Orderverzamelen nog veiliger en efficiŽnter met de configureerbare Linde N20

Motrac Handling & Cleaning - Door de zichtbaarheid rondom de truck te verhogen, zorgt Linde Material Handling met haar configureerbare N20 voor een verhoogde veiligheid en werksnelheid. De unieke vormgeving van deze orderpicktrucks staat de gebruiker toe om voor de batterij plaats te nemen, terwijl hij standaard achter de batterij moet plaatsnemen bij dit type truck.


Revolutionaire 1202 heftruckreeks met 100% connectiviteit

Motrac Handling & Cleaning - Linde Material Handling heeft een nieuwe generatie IC-heftrucks met contragewicht toegevoegd aan zijn portfolio en beschikt hiermee over een intralogistiek 'Zwitsers zakmes' voor de toekomst. De hydrostatische 1202 heftrucks met een draagvermogen van 2,0 tot 3,5 ton tillen de interactie tussen mens en machine naar een hoger niveau en introduceren nieuwe maatstaven in beschikbaarheid, efficiŽntie, duurzaamheid en veiligheid.


Jimmy Vleminx is beste heftruckchauffeur van BelgiŽ

Motrac Handling & Cleaning - Vorige zaterdag organiseerde Motrac Handling & Cleaning voor de negende maal de Belgian LindeCup, het jaarlijks kampioenschap heftruckrijden. Zowat 40 gepassioneerde heftruckchauffeurs, allen actief in Belgische kmoís en grote bedrijven, demonstreerden er tijdens praktische kwalificatierondes hun vakkennis en vaardigheden met de heftruck- en reachtruckmodellen van Linde.


Motrac Handling & Cleaning neemt Lauwers Heftruck Service over

Motrac Handling & Cleaning - Motrac Handling & Cleaning uit Antwerpen, exclusieve invoerder en verdeler van Linde Material Handling producten voor heel BelgiŽ, heeft met ingang van 1 juni 2019 de activiteiten van branchegenoot Lauwers Heftruck Service uit Dottenijs/Dottignies overgenomen. Dit betekent dat Motrac vanuit deze derde vestiging nog intenser de belangrijke Oost- en West-Vlaamse markt alsook de Henegouwse regio kan servicen.


Linde Roadster nu ook beschikbaar met brandstofcelaandrijving

Motrac Handling & Cleaning - Het blijft een van de belangrijkste vragen in de wereld van de goederenverwerking: welk type truckaandrijving past het beste bij mijn specifieke toepassing? Het antwoord op deze vraag hangt steeds af van de omstandigheden ter plekke, maar alsmaar vaker wordt gekozen voor de duurzame brandstofceltechnologie.


Inventarisatiedrone ĎFlyboxí stijgt op

Motrac Handling & Cleaning - Op de LogiMAT vakbeurs stelde Linde Material Handling met gepaste trots de ĎFlyboxí drone voor, die de inventarisatie van voorraadgoederen in de toekomst een stuk eenvoudiger zal maken. Door de drone aan een geautomatiseerde stapelaar te koppelen, wordt niet alleen een continue stroomvoorziening gegarandeerd. Het wordt hierdoor ook te allen tijde mogelijk om na te gaan waar de drone zich precies bevindt.


Christophe Lautray aan het hoofd van FEM

Motrac Handling & Cleaning - De Europese Materials Handling Federation (FEM) heeft Christophe Lautray (54), Chief Sales Officer van Linde Material Handling, als haar nieuwe voorzitter verkozen ter gelegenheid van het tweejaarlijkse Congres op 6-7 oktober in Bordeaux/Frankrijk.


Intralogistiek richt zich op de automatisering

Motrac Handling & Cleaning - Met een toenemende vraag naar zelfrijdende en automatisch heffende industriŽle trucks ligt een paradigmawijziging in het verschiet: de grenzen tussen handmatige en volledig automatische bediening worden steeds vager. Op het klantenevenement World of Material Handling (WoMH) heeft Linde Material Handling nieuwe concepten en producten op het gebied van geautomatiseerde intralogistiek voorgesteld.


Jimmy Vleminx van Madrico kroont zich tot beste heftruckchauffeur van BelgiŽ

Motrac Handling & Cleaning - Afgelopen weekend, op zaterdag 4 juni 2016, organiseerde Motrac Handling & Cleaning voor de zesde maal de Belgian LindeCup, het jaarlijkse toernooi waarbij de winnaar aan de haal gaat met de titel van ĎBeste heftruckchauffeur van BelgiŽí.


Gezocht: de beste heftruckchauffeur van BelgiŽ

Motrac Handling & Cleaning - Motrac Handling & Cleaning brengt ook in 2016 de volledige heftruckgemeenschap samen in haar hallen op de Noorderlaan 612 te Antwerpen, en dit tijdens de Belgian LindeCup. De deelnemers krijgen er de kans om hun rijvaardigheid en precisie met heftrucks, alsook hun vakkennis te demonstreren via verschillende proeven. Dat doen ze uiteraard met de vele heftruck-en reachtruckmodellen van Linde Material Handling.
Productivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen