Brighteye geprezen voor zijn geavanceerde MOM suite

Op basis van zijn recente analyse van de Europese markt voor software voor productiebeheer (MOMS) voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, erkent Frost & Sullivan Brighteye met de 2020 Europe Customer Value Leadership Award voor het helpen van klanten om hun productie aanzienlijk te verbeteren.

"At the heart of Brighteyeís success is Momentum, a cloud-ready MOMS platform that provides an enterprise-level manufacturing execution system as well as warehouse management and advanced production scheduling for optimized manufacturing," aldus Nandini Natarajan, Industry Analyst bij Frost & Sullivan. "Momentum is a highly configurable and multilingual solution, which can customize to organizations' specific needs. Brighteye's unique modular architecture helps customers acquire and implement only the functional capabilities required by the client."

"Overall, Brighteye's unrivaled expertise, technology insight, and customer-centric approach give it a distinct edge in the European MOMS market, and position it for continued growth," gaat Natarajan verder.

Elk jaar reikt Frost & Sullivan deze award uit aan een bedrijf dat excellentie toont in het proactief waarde creŽren voor zijn klanten, met een focus op het verbeteren van het rendement van de strategische investeringen van de klanten. De award erkent de unieke focus van het bedrijf op het vergroten van de toegevoegde waarde voor de klanten, bovenop de evidente uitmuntende klantenservice, wat leidt tot een uitstekende klantenretentie en snelle internationale uitbreiding van het klantenbestand.

Frost & Sullivan ĎBest Practicesí awards erkennen bedrijven in verschillende regionale en wereldwijde markten voor het realiseren van superieure prestaties op gebieden zoals leiderschap, technologische innovatie, klantenservice en strategische productontwikkeling. Industrieanalisten vergelijken marktspelers en vergelijken de prestaties door middel van diepte-interviews, analyses en uitgebreid secundair onderzoek om vervolgens de ĎBest Practicesí in de industrie te identificeren.

Nieuwsbericht van Brighteye, 25/02/2020


Feel free to shareProductivity.be

is een publicatie van
Redactiebureau ConScript

Contact

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen